Foștii colegi ai lui Sorin Ștefoni deplâng dispariția prematură a fostului secretar al județului Hunedoara.

Moartea fulgerătoare a lui Sorin Ștefoni a îndoliat clasa politică hunedoreană. Cei care l-au cunoscut și au colaborat îndeaproape deplâng dispariția sa.

„Regret profund o veste care efectiv m-a lovit pentru că a fost un coleg bun și loial”, a spus Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

„Nu-mi vine să cred. Nu-mi pot imagina că mâine merg la el la priveghi. Nu pot să concep așa ceva. Nu mi-am imaginat că o să merg la el acasă la un priveghi”, a declarat Mircea Moloț, fost președinte al CJ Hunedoara.

„Astăzi am pierdut un coleg și un prieten… Dumnezeu să îl ierte și să-l odihnească! Rămas bun, Sorin Ștefoni!”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian David, fost președinte al CJ Hunedoara.

Știre în curs de actualizare.

4 răspunsuri

  1. Cum sa “conceapa” unul dintre astia care il deplang cu atata amar, doar in viziunea lor, banii ar trebui sa cumpere orice! Ar trebui sa se gandeasca atunci cand ameninta si umilesc oameni cinstiti, ca ei nu sunt Dumnezeu si ca banii furati nu le ajung sa-si cumpere zile sau iertare.Totul se plateste!

  2. Daca era gunoiul de molot in locul lui era de 100 de ori mai bine. Ne scapam de un excroc.

  3. ioandavid53@gmail.com' Ioan David spune:

    Nimic nu este vesnic, dar ca sa tii seama de asta iti trebuie ceva minte!

  4. Dumnezeu sa il odihneasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus