Dumnezeu să o odihnească în pace!

„Diriginte de farmacie – farmacist primar TOMA FELICIA ZORIȚA (1956-2020)

S-a ridicat spre Cer încă un suflet drag.

Conducerea Spitalului anunță cu profund regret pierderea distinsei doamne Felicia Toma, cea care a fost farmacist primar și diriginte de farmacie al Farmaciei din cadrul unității noastre. Am pierdut o colegă de o probitate extrordinară, un om de vocație, o profesionistă desăvârșită, de neînlocuit.

A slujit spitalul timp de aproape 30 de ani și a fost colaboratorul direct al unor generații întregi de doctori.

Doamna Felicia Zorița Toma a fost căsătorită, soțul fiind medic pensionar. Împreună au doi fii care în prezent sunt medici.

Născută în Beiuș, județul Bihor, a terminat studiile Universitatii de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca. Ulterior, în linia demnilor ei formatori, doamna Felicia ZorițaToma și-a înmănunchiat energiile și strădaniile cu ale colegilor, imprimând actului medical din spitalul nostru calitate și profesionalism binerecunoscute de cei care au avut șansa de a colabora cu dumneaei.

Cei care am cunoscut-o, îi vom păstra o neștearsă amintire și vom reține pentru totdeauna din conduita doamnei Felicia ZorițaToma notele de discreție, de dăruire profesională făcută fără emfază, cu bună cuviință și respectul pe care l-a avut pentru profesie. Ne rugăm lui Dumnezeu să-i odihnească sufletul ales!

Soțului, fiilor ei dragi și întregii familii le transmitem condoleanțe și întreaga noastră compasiune!”, a anunțat conducerea Spitalului municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara.

 

4 răspunsuri

  1. Sincere condoleante intregii familii. Doamna Felicia a fost o persoana deosebita .

  2. Sincere condoleante familiei!

  3. elixirmfg@yahoo.com' Fântâna Galeriu Marcel spune:

    Sincere condoleanțe familiei.

  4. georgeta.rita@yahoo.com' Tig Georgeta Margareta spune:

    Drum lin spre stele! Dumnezeu să te odihnească în pace în împărăția sa! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus