Ansamblul profesionist “Drăgan Muntean" susține și respectă tradiția pur românească. ”Iubeşte românește de Dragobete la Teatrul de Artă din Deva”.

Spectacolul va avea loc marţi, 24 februarie, de la ora 18.00 şi va fi susţinut de interpreţii: Liliana Laichici, Cristian Fodor, Ovidiu Olari, Izabela Tomiţa, Gabriel Popescu, Flaviu Cristea, Lorena Pascu şi Aida Busuioc, acompaniaţi de ansamblul profesionist Drăgan Muntean şi dirijaţi de George Cîlţea. 

Coregrafia aparţine lui Mircea Resiga, iar scenografia Marianei Lemneaţă.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia Teatrului de Artă din Deva la preţul de 20 de lei.

2 răspunsuri

  1. Cu cat plateste “marele” manager CRISTIAN FODOR publicitatea care pana acum intra exclusiv in buzunarul ziarului lui MOLOT, cel care a infiintat ansamblul doar ca sa-i gaseasca si lui FODOR un post de sef? Am sesizat ca se bucura dl FODOR de oarecare protectie din partea redactiei dv. in ceea ce priveste aparitia unor sesizari negative la adresa sa. Sau respectati ordinele cuiva?

  2. Tot timpul cand se face si ceva bun pentru judet se cauta nod in papura. In loc sa ne bucuram ca mai misca ceva. Peste tot exista interese ioana, dar sa nu uitam sa ne mai si bucuram de lucrurile bune care s-au facut. Nu doar sa scoatem ochii. Interese exista peste tot..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus