Celebrul Dorel lovește din nou! De această dată însă, Dorel este personajul colectiv care își „face meseria” ignorând mediul înconjurător. Miercuri la prânz, drumarii care asfaltează trotuarele din centrul municipiului, turnau asfalt pe o ploaie mocănească

Primăria municipiului Deva plătește în acest an 3,6 milioane de lei pentru reabilitarea spațiului urban din centrul Devei în baza contractului nr. 14.390/30.04.2014 încheiat cu SC COMSID TEHNOSTEEL SRL. Chiar dacă suma cheltuită de municipalitate este una consistentă (peste 1 milion de dolari), constructorul nu pare a fi îngrijorat de modul în care se efectuează lucrările.

Astăzi la prânz, drumarii turnau asfalt pe una din zonele pietonale, deși afară ploaia mocănească insista să-i trimită într-o pauză. Ce se va întâmpla peste un an sau mai repede când municipalitatea va constata că lucrarea a fost făcută de mântuială, iar asfaltul se va putea desprinde cu ușurință, vom vedea.

6 răspunsuri

 1. Mortii mamii lor de jeguri imputite. Normal ca isi permit, ca nu fac pe banii lor. Fac pe banii contribuabililor – adica maimutele alea proaste care treceau pe langa fara sa protesteze in niciun fel.

  La cata nesimtire crasa pe bani pubiici are aceasta firma care efectueaza lucrarile, e clar ca este una din firmele abonate la contracte cu statul. Probabil condusa de inca o scursura umana cu “relatii”, care isi permite.

  Oare cati ani mai trebuie sa treaca sa ne vina mintea la cap?

  • dar TU daca treceai pe acolo nu faceai parte din grupul maimutelor proaste????? … va este asa de usor sa scrieti din spatele calculatorului… pacat … de aia este natia noastra asa … toti dau din gura si nu fac nimic …

 2. Banul pentru campanie conteaza,nu normalitatea.

 3. Aceeaşi firma a mai facut o lucrare in 2011 de 1.820.115 euro – Reabilitarea ansamblului de cladiri educationale – Colegiul National Decebal. Asa ca…….No comment!!

 4. Intrebati pe unchiu Google cine este administrator la firma respectiva si ce legaturi are cu anumite instituti ale statului. Pentru curiosi recomand e-licitatie la sectiunea atribuiri. Lectura placuta

 5. Molot si Rusanu dicteaza pe bani publici,nu mai trebuie gandit mult sau facut ancheta.De Pitic si de firmele lui nu se trece la licitatii…au acaparat tot..Mai conteaza ce se face si cum se face?…Conteaza unde ajunge comisionul.Niste jeguri cum bine spune cineva mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus