PDL Hunedoara începe o campanie de informare cu privire la efectele negative ale introducerii accizei la carburanți.

De la 1 aprilie, un plin de benzină sau de motorină costă mai mult cu 30 de lei după ce Guvernul a introdus acciza pe carburanți. Democrat-liberalii susțin că introducerea noii taxe va genera noi scumpiri.

„Introducerea accizei la carburanți demonstrează incompetența acestui Guvern. O taxă injustă care este introdusă acolo unde oricum prețul era foarte ridicat. Eu cred că mai repede se găseau soluții de ieftinire a carburanților. În campania electorală, USL asta promis: ieftinirea carburanților”, a declarat Dorin Gligor, președinte al PDL Hunedoara. Liderul democrat-liberalilor hunedoreni a adăugat că „se impune reducerea risipei banului public, la eliminarea alimentării clientelei nepermis de bine plătită. Vedem cu toții cât de bine o duce clientela de la ASF sau cum sunt dirijate fondurile din bugetul județului, care ajung la ONG-uri care nu există.”

Președintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, a mai declarat în legătură cu acest subiect că „taxa nu va crește veniturile la stat întrucât marii transportatori vor alimenta combustibili din țări ca Ungaria și atunci România va pierde nu numai acciza, ci și TVA-ul. Cei care trăiesc astăzi sub actuala guvernare nu alimentează decât cu 50-100 de lei.”

PDL este de părere că acciza la carburanți va scumpi și legumele, fructele, carnea, transportul și chiar și rechizitele școlare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus