După ce săptămâna trecută a declarat că îşi asumă decartelarea economică a judeţului Hunedoara, vicepreşedintele CJ, Dorin Gligor, ridică miza.

Aflat la conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara de două luni, vicepreşedinele Dorin Gligor declară că este hotărât să ducă până la capăt acţiunea de decartelare economică a judeţului Hunedoara.

„Dacă preţul plătit pentru decartelarea economică a judeţului este cariera mea politică, sunt pregătit să merg până la capăt! Linşajul mediatic din zona presei controlată de apropiaţii lui Mircea Moloţ îmi confirmă faptul că sunt pe drumul corect”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro Dorin Gligor.

Declaraţia vicepreşedintelui CJ Hunedoara vine în contextul în care, în ultima perioadă acesta este ţinta atacurilor venite din partea trustului de presă care a aparţinut fiicei fostului preşedinte al CJ Hunedoara, Mircea Moloţ. 

7 răspunsuri

 1. Gligor musca mana stapanului care l-a crescut. Sau a uitat Dorin Gligor cum pupa dosul lui Molot ca sa ajunga unde a ajuns. Molot l-a promovat pe Gligor si l-a pus vicepresedinte la CJ Hunedoara iar acum acesta incearca sa se ridice mai sus calcand peste cadavrul lui Molot. Rusine Dorin Gligor un parvenit fara caracter.

  • iuganicolaebrad@yahoo.com' i nic carasteanu spune:

   Nu are Gligor ce sa-si reproseze. Nu el l-a pus pe baron sa-si adjudece in proprietate jumatate de judet. Televiziuni, intreprinderi de drumuri, pensiuni in nustiu cate locuri, pensiune si un deal intreg la Vata, ziar, etc. Cand ii satura Dumnezeu pe nehalitii astia ? Astept sa vad DNA-ul in vizite matinale si la prietenii lui de la unele comune.

 2. Ia mai duceti-va dracului cu Molot al vostru cu tot. Eu una m-am saturat pana peste cap si de el si de toti lingaii lui. Felicitari Dorin Gligor.

 3. Ideea ca Gligor e umila sluga a lui Molot e cel putin haioasa. S-a straduit marele pitic al judetului din rasputeri sa nu recastige Gligor sefia PDL in martie 2014. Sa nu uite ca Gligor a fost singurul care a facut opozitie in Consiliul Judetean la marele USL cu Molot in frunte.

 4. iulianmiu@gmail.com' unu nervos spune:

  Sa ma f.t in toti nesimtitii care sar in aparare lui Molot. Cat curaj mai aveti sa apareti toata ziua in ziare si la televiziunea securistului? Gligore calca pe cap pe hoti f…i in gura cu care mint pe oameni ca nu mai pot sa ii sufar

 5. Dl. Gligor :nu va lasati!Faceti ca Hunedoara sa progreseze!Va rugam!Stim ca puteti!Hunedorenii vor pune umarul daca au un om corect la carma judetului!!!Sper ca sunteti asa!!Daca nu,nu aveti sanse de izbanda!

 6. deveanu@yahoo.com' Profu de mate spune:

  Hotiile de tot felul, la nivel central si local, n-ar fi fost posibile daca n-ar fi fost facute in cadrul unor grupuri de crima organizata coordonate de persoane cu functii de conducere, pe linie de partid si de stat. De fiecare data sub obladuirea si colaborarea, organelor de control, platite regeste sa verifice respectarea legii. In tot acest angrenaj mafiot un rol important il are mass-media aservita, mai vinovata chiar decat faptuitorii insisi. Acoperiti, descoperiti, platiti din furtisaguri, acesti derbedei creeaza cea mai oribila manipulare. Fireste, Gligor nu e usa de biserica, e om, o fi avand pacate, nu traieste in cer dar, atacul la adresa sa e ceva urat mirositor. Si, este important cine il ataca. Rusine jurnalistilor platiti din bani murdari, mercenarilor fomisti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus