Oamenii au blocat circulația în zona trecerii de pietoni,

Zeci de persoane din localitatea Sântandrei, de lângă Deva, au protestat spontan vineri și sâmbătă seara, în apropierea unei treceri de pietoni de pe DN 7, reclamând faptul că, în ciuda traficului intens din zonă, locul nu este luminat pe timp de noapte, ceea ce duce la producerea unor accidente mortale ale căror victime sunt oamenii care se încumetă să traverseze şoseaua.

Sătenii din Sântandrei susţin că în ultimii ani pe trecerea de pietoni ar fi fost accidentate mortal şapte persoane din cauză oamenii nu pot fi văzuţi la timp de către şoferi din cauza luminii insuficiente.

Ultima victimă este un bărbat de 76 de ani care a fost lovit mortal joi seara de o maşină condusă de un tânăr care a relatat ulterior poliţiştilor că nu l-a văzut pe bătrân atunci când traversa şoseaua pe trecerea de pietoni.

Agerpres

5 răspunsuri

  1. pietonii sa treaca asa cum se trece pe o zebra, cu bun simt si resonsabilitate, nu cum trec cei mai multi – in mod intentionat foarte incet si uitandu-se in partea opusa, ca sa sfideze soferii.

  2. E strigator la Cer~cum sa moara atatea oameni si sa nu se faca un sens giratoriu acolo sau sa se puna semafor!militia judeteana ce face?alo ~~!

  3. Daca as fii politia, ti-as lua carnetul. Tu ca sofer trebuie sa ai rabdare, indiferent cat de incet trec pietonii si indiferent unde se uita! Sunt 7 pietoni pe zebra decedati ,Dumnezeu sa ii ierte, Poate soferi ca tine , fara rabdare i-au omorat! Acolo , trebuie giratoriu ! E inadmiaibil asa ceva!

  4. Acea trecere de pietoni este într-adevăr cu o vizibilitate foarte redusă pe timp de noapte și la fel de adevărat e că aproape nimeni nu încetinește în apropierea ei, dimpotrivă. Mai degrabă s-ar rezolva problema cu un semafor cu buton pentru traversarea pietonilor, unul care să permită traversarea o dată la un anumit interval de timp (dat fiind traficul extrem de de intens, mai ales în perioada în care a fost închis sectorul de autostradă Simeria – Șoimuș). Ca să nu mai spun că dacă vii dinspre Deva spre Simeria , nu ai cum să vezi un pieton care traversează dinspre sere spre Sînandrei din cauza despărțitoarelor din beton puse acolo de niște tembeli care nu au gândit că în caz de ambuteiaj nu ar putea trece o mașină de intervenție (ambulanță, pompieri) din cauza lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus