Mircea Moloţ este şi acum prezent în fiecare zi la Consiliul Judeţean Hunedoara, în sufletele unor angajaţi.

Deşi are toate şansele să-şi încheie definitiv socotelile cu Consiliul Judeţean Hunedoara în foarte scurt timp, Mircea Moloţ încă mai este preşedinte al instituţiei sau cel puţin aşa îşi doresc unii.

Urmărit penal pentru fapte de corupţie, declarat definitiv incompatibil şi acuzat de conflict de interese, Mircea Moloţ se află la capătul carierei politice care a influenţat judeţul Hunedoara în ultimii 10 ani. Cu toate acestea, unii din angajaţii care i-au rămas credincioşi fostului preşedinte încă mai speră probabil că, într-o dimineaţă, Mircea Moloţ va reveni la serviciu ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Pentru ca dimineaţa cu pricina să fie perfectă şi pentru ca Mircea Moloţ să nu aibă vreo îndoială cu privire la loialitatea oamenilor pe care i-a făcut… oameni, angajaţii au păstrat intact biroul din care timp de 10 ani s-a dictat mersul lucrurilor.

Mai mult, aceştia au păstrat şi numele lui Mircea Moloţ pe uşa biroului în care nu a mai intrat nimeni de la ultima descindere a procurorilor DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus