Proiectul de modernizare a DJ 709 F Cabana Rusu - Parâng km 6+600 - km 10+325 este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Până acum, lucrările la terasamente au ajuns la un progres fizic de 70%, iar proiectul ar putea fi finalizat în luna octombrie a acestui an (deși termenul de finalizare este octombrie 2020).

„Estimăm că finalitatea va fi în octombrie anul acesta, rămânând pentru perioada octombrie-aprilie o serie se lucrări de protecție a drumului și de marcaje”, a declarat Mircea Flaviu Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Administratorul Public al județului a declarat că CJ Hunedoara va finanța continuarea lucrărilor și dincolo de Pilonul 17, până unde sunt finanțate lucrările prin PNDL 2.

„Avem în vedere o nouă investiție din bani proprii, de la Pilonul 17 până la Școala Sportivă. Vom scoate la licitație lucrarea de continuare a proiectului”, a spus Costel Avram.

Sectorul care va fi modernizat are o lungime de 3,725 km. Lățimea părții carosabile este de 4 m. În cadrul proiectului se vor realiza: 4.525 ml de rigole betonate, 23 de podețe, 2.211 ml de ziduri de sprijin din beton și ciment, 1.249 ml de ziduri de sprijin din gabioane, 2.562 ml de parapete de siguranță.

Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 20 de milioane de lei.

Un răspuns

  1. ciprian54@yaho.com' Valea Jiului spune:

    Doamne Ajuta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus