Autoritățile județene speră că drumul județean 687K Silvașu de Jos – Mănăstirea Prislop va fi finalizat până la hramul lăcașului de cult.

14 septembrie. Acesta este noul termen înaintat de conducerea CJ Hunedoara pentru finalizarea lucrărilor la drumul spre Mănăstirea Prislop.

„Scopul este de a crea pentru public condiții decente pentru a merge la Mănăstirea Prislop. Sperăm să fie gata până la hramul Mănăstirii care va fi în 14 septembrie. Constructorul a venit cu o expertiză, a cerut fonduri suplimentare, i-am spus că el a câștigat pe alte valori în care trebuie să se încadreze, altfel reluăm licitația. A acceptat să se încadreze în aceste valori. Calitatea o s-o vedem, o să vă punem la dispoziție analizele pe structura drumului”, a declarat Mircea Bobora.

Contractul de lucrări pentru acest sector de drum a fost semnat în luna iulie 2015, iar termenul de finalizare era 15 iunie 2017. Valoarea totală a proiectului este de 11.258.256,02 lei, însă licitația a fost câștigată de asocierea S.C. STRADE CONSCOM SRL – lider asociere și S.C. SERCOTRANS SRL, care a ofertat suma de 6.839.231,05 lei (55% din valoarea totală). Proiectul prevede modernizarea a 7 km de drum județean între Silvașu de Jos și Mănăstirea Prislop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus