Drumul către Sarmizegetusa Regia a fost închis ieri ca să nu fie pusă în pericol siguranța turiștilor

Topirea zăpezilor și arborii căzuți în pârâul Valea Albă au cauzat probleme majore la DJ 705A, probleme care au condus la închiderea circulației rutiere pentru siguranța turiștilor care vin în situl de la Sarmizegetusa Regia, după ce apa a rupt efectiv terasamentul drumului.

Potrivit administratorului public al județului, Costel Avram, drumul ar putea fi redeschis circulației în câteva zile: „Astăzi, am mers din nou la fața locului, împreună cu reprezentanții firmei care se ocupă de întreținerea acestui drum județean, pentru a vedea ce trebuie făcut de urgență pentru a asigua accesul turiștilor cu mijloacele auto în acest important obiectiv turistic al județului nostru. Deja muncitorii s-au apucat de lucru și am primit garanții din partea constructorului că, în circa 4-5 zile, acest drum va fi redeschis circulației, în condiții de siguranță”.

Un răspuns

  1. Drumul spre Poiana Pelegii principala cale de acces spre masivul Retezat (cotat cu 2 stele in Ghidul Michelin la fel cu castelul Peles ) e inchis de un an ! Tot de Prefectura si Consiliul Judetean -care ar fi trebuit sa il refaca . Sa intelegem ca acestia saboteaza turismul ? (Alta concluzie ar fi la fel de grava 🙁 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus