Un nou joc face victime printre tinerii din România. Un băiat de 23 de ani a decedat în cursul zilei de ieri la Iași.

Jocul se numește ”cine stă mai mult sub apă fără să respire” și a fost încercat ieri la un ștrand din Iași. Din păcate un tânăr de nota 10 și-a pierdut viața, susține România TV.

Studentul în vârstă de 23 de ani avea note foarte bune la învățătură și a mers la ștrand cu prietenii săi. Împreună au vrut să vadă cine rezistă cel mai mult sub apă, dar băiatul nu a mai ieșit din bazin.

Mai multe echipaje medicale au ajuns imediat la fața locului și l-au resuscitat pe student, dar fără succes. Autoritățile au deschis acum o anchetă în acest caz.

De altfel, la ștrandul nou deschis în Iași nu era angajat un salvamar, mai susține sursa citată.

Se pare că jocul este cunoscut prin rândul tinerilor la fel cum a fost și jocul ”Balena Albastră” și care a făcut nenumărate victime.

sursa: dcnews

2 răspunsuri

  1. Astia intre 14 si 25 de ani parca-s dexazati in ziua de azi ! Ce fel de jocuri sunt astea? Cat de prost poti fi ca sa le joci? De ce nu ii duce capul sa se intreaca in jocuri de cultura generala sau in inteligenta robotica? In schimb, tampenii, cat incape ! Unde-s parintii acestor parapaditi? Ce au facut in cei de 7-10 ani cand ar fi trebuit sa ii educe? De fapt, vorbim de “lucruri sfinte”, cum sa te astepti ca niste prosti si needucati sa dea educatie unor copii. Merele-s putrede pana la fundul cosului, ca sa zic asa. Si mult timp o sa fie la fel. Poate candva se va remedia situatia in tara asta, dar pana atunci o sa mai curga multe generatii de indolenti, vulgari, needucati si lipsiti de minte.

    • dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

      Si eu sunt dezgustat de astfel de practici fara minte…Dar nu poti sa generalizezi spunand ca toti sunt la fel. Aici vorbim de 1 la 1000. Si noi am fost copii, si noi ne-am jucat diferite jocuri mai mult sau mai putin periculoase dar nicidecum tampenii de genul asta…cand te joci jocuri care-ti pun viata in pericol, doar de dragul jocului, atunci ai o mare problema, tu ca persoana. Nu cei din jur, nu cei care inveteneaza astfel de jocuri, ci tu! Poti sa ai si 15 ani de acasa, crescut in puf cu matroana, dar cand cedezi unor astfel de tentatii, doar tu esti cel vinovat, nu cel care iti ofera. La fel si la droguri..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus