Fiica președintelui României, Elena Băsescu, este contrazisă de conducerea filialei Hunedoara a PMP. Mihalea Brate, liderul județean al PMP, susține că este exclus ca cineva să încerce sabotarea acțiunii de strângere de semnături pentru candidatura lui Cristian Diaconescu la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Contactată telefonic de Hunedoara Liberă.ro, Mihaela Brate (foto) a declarat că acțiunea de strângere de semnături decurge normal în județ.

„Am început operațiunea în urmă cu o săptămână și jumătate, ne-am propus să adunăm de la hunedoreni 7.000 de semnături pentru a susține candidatura domnului Cristian Diaconescu. Nu s-a pus problema să încetinim ritmul sau să oprim acțiunea, dimpotrivă, ni s-a transmis că trebuie să trimitem săptămânal listele în original la București”, a declarat Mihaela Brate.

Astfel, liderul PMP o contrazice pe fiica președintelui, care a scris ieri pe o rețea de socializare că organizațiile au “probleme” în a strânge semnături pentru Cristian Diaconescu, deoarece Elena Udrea le interzice acest lucru.

Un răspuns

  1. Daca nu se string semnaturile necesare vinovata este organizatia si nu C.Diaconescu.STRINGEREA DE SEMNATURI PRESUPUNE ORGANIZARE.Fiecare membru al BPJ trebuie sa raspunda cu functia de un numar de localitati,unde sa constituie,sa gaseasca niste formatorii de opinie,daca nu aveti organizatii,oameni care vor stringe semnaturi,vor constitui organizatii.In orase trebuie iesit in strada cu organizatia de femei si tineret in acest demers.C.Diaconescu este un om de tot respectul,perfect pliabil pe functia de presedinte.Multi oameni din alte partide gindesc la fel.Poate acesta este motivul DIVERSIUNI.Daca il inlocuiti pe Cristi o voi vota pe M.Macovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus