Conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara vrea să renunţe la finanţarea echipei de handbal CSM Cetate Deva.

După ce a retrogradat şi a ratat play-off-ul, echipa finanţată de Marian Muntean s-ar putea confrunta cu încă o problemă majoră. CSM Cetate Deva ar putea pierde finanţarea asigurată de Consiliul Judeţean Hunedoara (58.000 lei pe lună).

Conducerea CJ Hunedoara şi-a exprimat intenţia de a renunţa la calitatea de membru al Asociaţiei CSM Cetate Deva, iar propunerea va trebui validată de consilierii judeţeni în şedinţa din data de 29 iulie.

„Obiectivele acestui sezon au fost menţinerea în prima Ligă sau participarea în play-off. Niciunul nu a fost îndeplinit de CSM Cetate Deva. În aceste condiţii, voi propune consilierilor judeţeni să renunţăm la a mai finanţa această echipă. Avem obligaţia să cheltuim bani publici acolo unde se obţine performanţă”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro preşedintele CJ Hunedoara, Adrian David.

Contactat telefonic, finanţatorul Marian Muntean s-a declarat surprins de intenţia conducerii Consiliului Judeţean.

“În 2013 a fost prima dată când Consiliul Judeţean s-a asociat cu noi şi ne-a sprijinit sub forma unei cotizaţii.Cu toate acestea, am fost echipa cu cele mai mici contribuţii de la bugetele locale în comparaţie cu echipe ca Bucureşti, Baia Mare sau Braşov care primesc de la bugetele locale până la 3 milioane de euro anual. Asta e, nu e o tragedie, Această echipă a rezistat datorită mie şi, dacă voi putea, o voi ţine în continuare. Bineînţeles, cu obiective mai modeste”, a declarat Marian Muntean.

Potrivit unor surse din administraţia judeţeană, reprezentanţii CJ Hunedoara în Consiliul de Administraţie al Asociaţiei, Dan Stoian şi Nelu Ardelean ar fi demisionat deja. Informaţia nu a fost confirmată deocamdată de Marian Muntean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus