Elevii Liceului Pedagogic „Sabin Drăgoi” din Deva s-au deplasat în această dimineață la Reșița pentru a disputa meciurile din faza zonală a turneului de minifotbal. În Banat, au făcut deplasarea 9 sportivi și profesorul de sport, Vasile Szanto.

Competiția adună la start 6 echipe de minifotbal: Colegiul Național „David Prodan” din Cugir, Colegiul Economic Arad, Liceul Tehnologic „Sf. Dimitrie” Teregova din Caraș Severin,  Liceului Pedagogic „Sabin Drăgoi” din Deva, Colegiul Național „Ștefan Obreja” din Turnu Severin și Liceul cu Profil Sportiv „Banatul” din Timișoara. Potrivit profesorului de sport, Vasile Szanto, elevii deveni sunt pregătiți pentru confruntarea cu echipele participante la Olimpiadă. „Echipa noastră este foarte bună. Depinde de jucători cum abordează meciurile, dar primul joc este cel mai important. Deși suntem în grupa A, alături de două echipe foarte bune, cea a Liceul din Arad, respectiv Turnu Severin, sperăm să ne calificăm pentru faza finală”, precizează Vasile Szanto. Meciurile se vor juca în cadrul a două grupe A și B, într-un sistem „fiecare-cu-fiecare”.

Pe parcusul zilei de astăzi se vor disputa meciurile din cele două grupe, iar mâine au loc semifinalele și finala. Premiile vor consta în diplome și cupe, iar câștigătoarea turneului va participa la faza pe țară. Liceului Pedagogic „Sabin Drăgoi” din Deva s-a calificat la faza zonală a turneului după ce a trecut în finala județeană de echipa Colegiului Economic „Emanuil Gojdu” din Hunedoara cu scorul de 5-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus