Prefectul va abroga ordinul prin care doamna dr. Daniela Lidia Roşca a fost suspendată din funcţia de manager al spitalului din Deva

„Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, a transmis Consiliului Judeţean Hunedoara o solicitare privind nominalizarea unei persoane care să preia conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, după data la care echipa militară de management işi va fi încheiat misiunea medicală.

Astfel, prefectul judeţului Hunedoara va abroga  ordinul prin care doamna dr. Daniela Lidia Roşca a fost suspendată din funcţia de manager al spitalului din Deva.

Potrivit precizărilor făcute de Instituţia Prefectului-Judeţul Hunedoara, echipa militară condusă de lt. col. dr. Constantin Vlase îşi va încheia în scurt timp misiunea de a asigura conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, în aceste condiţii speciale.

Decizia de a reveni  la conducerea  Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva a doamnei dr. Daniela Lidia Roşca revine conducerii Consiliului Judeţean Hunedoara. În urma hotărârii, prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, va transmite Ministerului Sănătăţii propunerea C.J.H. în vederea emiterii unui Ordin al ministrului sănătăţii de numire în această funcţie a persoanei desemnate de Consiliul Judeţean Hunedoara.

Potrivit datelor centralizate la Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Hunedoara şi la Ministerul Sănătăţii, sub conducerea militară, situaţia de la spitalul din Deva a fost stabilizată iar managementul echipei de medici militari îşi dovedeşte în continuare eficienţa, atât din punct de vedere al actului medical şi administrativ cât şi referitoare la  coordonarea resurselor umane”, se arată într-un comunicat al prefectului de Hunedoara, Vasilică Potecă.

Spitalul Județean de Urgență Deva are conducere militară din data de 8 aprilie. Potrivit unor surse mandatul echipei ar urma să se încheie în data de 7 mai. Spitalul se află în subordinea Consiliului Județean Hunedoara.

 

 

 

 

 

3 răspunsuri

  1. Nu plecati !!!! Va rog mult de tot !!!! Nu plecati

  2. steladoda@gmail.com' Doda Stela spune:

    O să fie vai și amar. Cum a fost și înainte. Vă rugăm să nu plecați..o sa moară oamenii pe capete. Știți prea bine cum știm cu toții..ar trebui să se facă un concurs în sensul bun al cuvântului pentru cadrele medicale , asistență și infirmierie..96% o să își piardă postul!!!! Vă da-ti seama pe ce mîini lăsa pacienții?!!! 😢😢😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus