Poliţia din Florenţa a arestat acum câteva ore un suspect din oraş, în vârstă de 55 de ani, care locuieşte în zona Careggi şi care a mărturisit că a ucis-o pe hunedoreanca Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani, relatează Corriere Fiorentino în pagina electronică.

Potrivit publicaţiei, Riccardo Viti, în vârstă de 55 de ani, prezintă probleme psihice. “S-a terminat, s-a terminat, am făcut o prostie”, le-a spus el poliţiştilor din Florenţa imediat după ce o echipă mobilă a intrat în locuinţă, vineri dimineaţa, pentru a-l aresta.

Anchetatorii au găsit în locuinţă bandă adezivă “identică” celei utilizate la comiterea crimei, scrie ziarul. Partenera acestuia lucrează la spitalul din Careggi, pecizează ziarul.

Autopsia a stabilit că hunedoreanca Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani, a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă.

Poliţia îl suspectează pe Viti, care locuieşte pe via Locchi, lângă spitalul din Careggi, că este criminalul în serie care a asasinat-o pe prostituata româncă, dependentă de droguri, torturată şi crucificată. Riccardo Viti a fost condus la sediul poliţiei, unde a mărturisit crima. “Fac acest lucru din răzbunare”, le-ar fi spus el poliţiştilor care-l interogau, potrivit publicaţiei.

Potrivit publicaţiei, în prezent se efectuează verificări privind corespondenţa cu probe de ADN colectate de către Carabinieri în cazuri similare în care victimele au supravieţuit. Ei ar fi ajuns la identificarea bărbatului arestat, pe baza descrierilor furnizate de către femei pe care acesta le-ar fi violat în ultimii ani.

“După trei zile de căutări, am capturat bestia”, a declarat chestorul Micillo pentru Corriere Fiorentino, adăugând că bărbatul arestat este “cu siguranţă vinovat de uciderea Andreei Cristina Zamfir”. “Acum încercăm să facem legătura cu alte violuri”, a spus oficialul, mulţumind poliţiei şi carabinierilor.

Furgonul alb, despre care vorbesc toate prostituatele în declaraţii – este un Fiat Doblò, proprietatea tatălui suspectului.

După uciderea hunedorencei, poliţia a audiat o serie de prostituate. Ele nu au denunţat violenţe, dar aproape toate afirmă că un client le-a cerut să îi ofere un “joc erotic” asemănător celui care a condus la moartea româncei, la Ugnano. De asemenea, ele îşi amintesc în mod clar furgonul, un element-cheie în cadrul anchetei, care a devenit apoi o pistă către arestarea presupusului asasin, mai scrie Corriere Fiorentino.

Românca în vârstă de 26 de ani torturată şi ucisă în oraşul italian Florenţa va fi înmormântată în sudul Italiei, după cum a cerut familia acesteia, care beneficiază de asistenţa ambasadei României, potrivit agenţiei ANSA. Autorităţile italiene au stabilit că românca poate fi înmormântată în regiunea Campania, unde locuiesc mama şi sora victimei, precizează agenţia ANSA.

Mama hunedorencei a luat legătura cu autorităţile din Florenţa şi urmează să preia sicriul cu corpul neînsufleţit.

SURSA: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus