Președintele PMP, Elena Udrea, se va afla miercuri în vizită în județul Hunedoara.

Potrivit unui comunicat de presă, Elena Udrea, Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), împreună cu parlamentari PMP, membri şi simpatizanţi ai organizaţiilor PMP din Valea Jiului, vor participa miercuri, 6 august 2014, la manifestaţiile culturale prilejuite de Ziua Minerului din localităţile Lupeni, Vulcan şi Petroşani.

Programul vizitei liderului PMP cuprinde întâlniri cu membrii și simpatizanții Mișcării Populare din Valea Jiului, Baru și Hațeg. Astfel, începând cu ora 12.30, la Sala de Marmură a Primăriei Petroşani va avea loc întâlnirea preşedintelui PMP cu membri şi simpatizanţi ai Partidului Mişcarea Populară din Valea Jiului.

Pentru ora 16.00 este programată întâlnirea conducerii centrale a partidului cu membri şi simpatizanţi ai PMP din Comuna Baru, care va avea loc la Căminul Cultural din localitatea Baru. La ora 17.30 este programată întâlnirea conducerii centrale a partidului cu membri  şi simpatizanţi ai PMP din Ţara Haţegului, care va avea loc  la Sala de Spectacol din localitatea Haţeg, strada Tudor Vladimirescu nr.16.

Un răspuns

  1. Huuuuuuuuuuuuuuu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus