Informațiile s-au confirmat: Eleonora Carmen Hărău nu va mai candida pentru un post de parlamentar

Eleonora Carmen Hărău: Peste două luni mi se termină mandatul și nu voi mai fi parlamentar! Acestea au fost cuvintele pe carre le-a rostit în cadrul ședinței PNL Hunedoara senatorul Eleonora Carmen Hărău. Ea le-a mulțumit colegilor și celor care au susținut-o.

„NU MAI CANDIDEZ!
Dragi prieteni, acum câteva minute, în debutul ședinței Biroului Permanent Județean al organizației PNL Hunedoara, mi-am anunțat colegii că nu mă voi înscrie în competiția internă, pentru a candida la un nou mandat de parlamentar.
Hotărârea este mai veche. În fapt, am luat-o încă din prima zi a mandatului de senator, iar acum doi ani l-am informat și pe președintele organizației, deputatul Lucian Heiuș, în legătură cu intenția mea.
În 2012, nu mi-am propus să rămân în Parlament mai mult de un mandat, iar faptul că am prelungit timpul alocat acestei activități cu încă un mandat și nu am respectat planificarea se abate de la felul meu de a fi.
Al treilea mandat ar fi fost mult prea mult, din foarte multe motive. Nici președintelui SUA, cel mai puternic om din lume, nu-i sunt îngăduite mai mult de două mandate! Pe de altă parte, rezultatul foarte slab de la ultimul scrutin a făcut din retragerea mea o chestiune de onoare, o atitudine principială, indiferent care mi-ar fi fost intenția privind o viitoare candidatură.
Nu am candidat personal la alegerile locale, nu am participat la elaborarea strategiei de comunicare și de campanie electorală , la niciun nivel, nu dețin nicio funcție de conducere în PNL, dar sunt senatoare de Hunedoara: prin urmare, sunt solidară cu deputatul Heiuș.
Sunt mândră de urmele bune pe care le-am lăsat în Hunedoara și în legislația României! După ce-mi va expira mandatul, voi publica un raport amănunțit despre ceea ce am reușit să fac în acești ani.
Sunt onorată de aprecierea, respectul și susținerea pe care mi-o acordă conducerea PNL, dar a le folosi acum, pentru o nouă candidatură, înseamnă să abuzez de ele. O confruntare internă, care ar fi doar un război al orgoliilor, ar fi nociv pentru partid. De aceea, eu nu voi participa la așa ceva și contez pe înțelepciunea tuturor colegilor.
Peste două luni avem alegeri parlamentare! Unitatea liberală este acum mai importantă ca niciodată!
Nu-mi iau rămas bun de la voi, oameni buni! Mai am de lucru două luni în Parlament, iar în PNL mai am de lucru atâta vreme cât va îngădui Dumnezeu. Mai avem lucruri de făcut împreună.
#UrmeBunePeLume”, a scris aceasta pe contul său de Facebook.

5 răspunsuri

 1. În sfârșit o veste buna. Însă renunțarea la candidatură vine de la partid și nu de la doamna cu coc.

  • Bratienii@Hunedoara.hd' Prin noi insine ! spune:

   Pacat ! Reprezenta perfect PNL-ul plin de oportunisti si afaceristi dubiosi !
   Nu cedati Doamna ! Prin Dumneavoastra insiva !

 2. Siegfried@Brussels.bg' Zoe/ Carmen fii barbata ! spune:

  Nu se poate Doamna ! Cui ne lasati ?
  Cui lasati Hotelul fara autorizare de pe Zlasti, Judetul, Tara ?…. In fine, pe Moi ?
  Deci, NU SE POATE !
  Trebuie sa candidati ca sa-i aratati mahalagioaicei de Clotilde cum se poarta o Doamna. Si sa reperati onoarea PNL in judet !
  Musai !
  Din Bruxelles, al tau pour toujours,
  Siegfried

 3. Siegfried@Brussels.bg' Drama la Castel spune:

  Tipul de pe banca este Siegfried Muresan sedus si abandonat….

 4. s a umplut caciula, doamna, ai spatii…unde poti respira si castiga…viata merge inainte..doar pentru unii…restu…sacastepte alta revolutie…lasa ne, lasa ne..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus