Mâine, președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, va propune Comitetului Executiv al PSD Hunedoara excluderea primarului Simeriei, Emil Rîșteiu, din partid

 

Vineri, 29 martie, președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, va propune Comitetului Executiv al PSD Hunedoara excluderea primarului Simeriei, Emil Rîșteiu, din partid.

Rîșteiu coordonează de câteva săptămâni Organizația Județeană a Pro România, dar nu a demisionat din PSD. Dacă ar fi demisionat, Rîșteiu își pierdea automat mandatul de primar. Dacă este exclus, el rămâne edil-șef al Simeriei și se poate înscrie în ProRomânia.

 „Mâine avem ședință de Comitetul Executiv. Consider că trebuie să propunem excluderea unor oameni din partid, care numai datoria nu și-o fac. De fapt, ei se fac că muncesc și noi ne facem că îi ținem membri de partid. Fiecare membru de partid să își facă datoria. Mă refer și la un primar. Mă întreb ce rost are să îl mai ținem membru de partid pe primarul de la Simeria, Emil Rîșteiu. Mai bine să îl lăsăm să plece la Pro România, să nu mai aibă gânduri. Poate îl bate gândul să se întoarcă, și atunci noi ne facem de râs că nu îl mai primim. Nici cotizația nu și-a plătit-o la zi. În acest caz să îl lăsăm în pace. Mai sunt și foarte mulți consilieri locali, care au făcut doar umbră. Nu pot să accept așa ceva. S-ar putea să stea cineva la umbra lor și să răcească. Sunt consilieri locali de la Simeria, dar și din alte părți”, a declarat Laurențiu Nistor.

Acesta a adăugat că mâine va face propunerile, după ce se va analiza activitatea tuturor în cadrul Comitetului Executiv al PSD Hunedoara.

Un răspuns

  1. Felicitari Emile.In PSD ramin doar comunisti,securisti si cei ce au baut cerneala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus