Ceremonialul din Parcul I. C. Brătianu a fost sobru, iar particianţii în număr redus.

Marţi, 22 decembrie, în Parcul I.C. Brătianu, a avut loc ceremonialul religios şi militar prin care au fost omagiaţi eroii Revoluţiei din decembrie 1989. 

IMG_2048 IMG_2037

Evenimentul a fost deschis de slujba de pomenire oficiată de Preasfinţitul Părinte GURIE, Episcopul Devei şi Hunedoarei înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi.

IMG_2020

Au urmat alocuţiunile prefectului Sorin Vasilescu, preşedintelui CJ Hunedoara, Adrian David şi viceprimarului Devei, Marius Surgent, dar şi ale reprezentanţilor revoluţionarilor.

IMG_2032 IMG_2073

 

După ceremonia de depunere a coroanelor de flori cu eşarfă tricoloră, garda de onoare a defilat prin faţa oficialităţilor.  

IMG_2342

2 răspunsuri

  1. Au murit tineri degeaba, daca dupa 26 de ani de la revolutie parlamentarii isi voteaza pensii suplimentare, iar Presedintele care a promis ca va stopa toate aceste abuzuri si sfidari la adresa romanilor, promulga o astfel de lege!
    La un an de mandat se poate lauda ca a petrecut mult timp liber in compania sotiei si a prietenilor in locuri exotice, a rasturnat un guvern “folosindu-ne drept carne de tun”,
    63 de familii isi plang copii arsi de vii, CRACIUNUL a devenit o sarbatoare care se adreseaza doar “alesilor”.
    Noi am ramas din nou in intuneric, deznadajduiti, scarbiti de acesta adunatura de hoti si tradatori!

  2. Ce pazeste politia si sri si in furturile si transportul ilegal de lemne din tara noastra?de 26 de ani in toate sectoarele economice s- a tot furat.sa isi dea demisia si sa lase pe altii care Vor Jura credinta Romaniei si nu credinta Uniunii Europene.au murit degeaba tinerii in 1989?jos deva gold si furturile de aur si metale pretioase din Deva-Certej si Muntii Apuseni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus