În reşedinţa judeţului Hunedoara vor fi organizate o serie de manifestări pentru comemorarea eroilor martiri ai revoluţiei române din Decembrie 1989. 

Instituţia Prefectului judeţului Hunedoara, primăria municipiului Deva, Asociaţia Judeţeană a Răniţilor Revoluţiei şi Urmaşilor Eroilor Martiri Decembrie 1989 Hunedoara şi Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane din Deva organizează în data de 19 decembrie mai multe manifestări dedicate aniversării a 25 de ani de la Revoluţia României.

Vineri, 19 decembrie, începând cu ora 11.00, se vor depune coroane în cinstea eroilor Revoluţiei, în Piaţa Operei la monumentul Revoluţiei Române din Deva. În aceeaşi zi, la sediul MCDR Deva se va organiza expoziţia intitulată 25 de ani de la căderea comunismului şi va fi lansat volumul realizat de Gheorghe Firczak şi Liviu Lazăr Comunism şi anticomunism în judeţul Hunedoara 1944-1989.

Prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu, va înmâna plachete şi insigne omagiale care evocă victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989.

Un pios omagiu, Eroilor Revoluţiei!

foto: comunismulinromania.ro

2 răspunsuri

  1. lupubaltat@gmail.com' Stirbu Petre spune:

    Cinste celor care nu uita si organizeaza astfel de manifestari in memoria celor care s-au jertfit. Sper ca vineri, sa fiu sanatos si sa fiu si eu prezent in Piata Operei.

  2. Pingback: Un pios omagiu, Eroilor Revoluţiei! - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus