După "Accidentul" sau "Îmbrăţişarea", escrocii au mai descoperit o metodă de înşelăciune. Află cum a fost păcălit un bărbat de 77 de ani din Hunedoara.

Joi, în jurul orei 14.30, victima a fost oprită pe stradă de un bărbat şi o femeie, pe care nu îi cunoştea, şi care i-au promis că îl pot ajuta să obţină fonduri europene nerambursabile, ce se acordă persoanelor vârstnice şi bolnave cronic.

“Cei doi s-au recomandat ca reprezentanţi ai unei societăţi specializate în acest domeniu, iar persoana vătămată le-a oferit, drept garanţie, suma de 2.050 euro, în schimbul promisiunii că va primi aceeaşi sumă, în lei, nerambursabilă. În urma sesizării, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune şi efectuează verificări în vederea depistării celor două persoane suspecte şi a recuperării prejudiciului”, au declarat reprezentanţii IPJ Hunedoara. 

Poliţiştii recomandă multă prudenţă în cazul promisiunii unor presupuse câştiguri materiale nejustificate care presupun depunerea unor sume de bani sau bunuri, ca garanţie a intrării în posesia aşa-zisului câştig.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus