Prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu KISZELY, a participat astăzi, 16 iulie a.c., la festivitatea de deschidere a concursului de Protecție Civilă ”CU VIAȚA MEA, APĂR VIAȚA!ˮ.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Iancu de Hunedoara” al Judeţului Hunedoara în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara organizează etapa națională a competiţiei în perioada 16-19 iulie 2019, în municipiul Deva.

Pentru obținerea titlului de “cel mai bun echipaj de salvatori juniori” se vor întrece elevi din 19 județe ale țării, calificaţi în această etapă a competiţiei, după derularea etapelor locale, respectiv județene.

Această competiţie urmăreşte dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a pericolelor generate de situaţiile de urgenţă, dar şi dezvoltarea în rândul elevilor a iniţiativei precum şi a spiritului de echipă.

Micii salvatori ce se vor întrece în cadrul următoarelor probe:
📍Marți 16.07.2019, începând cu ora 16,00 are loc proba scrisă.
📍Miercuri 17.07.2019, începând cu ora 09:30, în Parcul Cetate Deva – „Transportul asistat al unui accidentat aşezat pe targă pe distanţa de 50 m”.
📍Joi 18.07.2019, începând cu ora 09:30, pe Platoul Cetate Deva – „Deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus