El este născut în Hunedoara

Siegfried Vasile Mureşan a beneficiat de voturile a 331 de delegaţi din cadrul PPE, devenind unul dintre cei zece vicepreşedinţi ai PPE, alături de David McAllister (CDU, Germania), Helen McEntee (Fine Gael, Irlanda), Petteri Orpo (Kokoomus, Finlanda), Franck Proust (Les Republicains, Franţa), Paulo Rangel (PSD, Portugalia), Antonio Tajani (Forza Italia), Esther de Lange (CDA, Olanda), Mariya Gabriel (GERB, Bulgaria) şi Johannes Hahn (OeVP, Austria).

Singurii candidaţi la funcţia de vicepreşedinte respinşi dintre cei validaţi de Adunarea Politică a PPE pe 9-10 septembrie pentru a candida au fost Ivan Stefanec (KDH, Slovacia) şi Averof Neofytou (Adunarea democratică, Cipru).

Siegfried Vasile Mureşan deţine şi funcţia de vicepreşedinte al grupului PPE din Parlamentul European şi a fost unul dintre cei doi candidaţi propuşi de PNL pentru postul de comisar european după ce a venit la guvernare. Candidatul ales de preşedintele-desemnat al noi Comisii, Ursula von der Leyen, a fost însă Adina Vălean.

Sursa: Agerpres

3 răspunsuri

 1. bravo!Dar pentru Romania sau Hunedoara,ati facut vreodata ceva?

  • Carmen@Zlasti.hd' Ai nostri tineri.... spune:

   Cum nu stii !?! Acest Rica Venturiano a dansat cu Doamna Senator PNL Harau si asta este suficient ! Combate bine la Bruxelles si era sa se ajunga Comisar da` i-a suflat postul Doamna Valean care si dansda combate bine… Asa ca junele a fost recompensat cu un post in PPE.
   He, he !….

 2. raspuns@cetatean.ro' Ex nihilo nihil ! spune:

  Cetatene, fii rezonabil ! Pai tu crezi ca in PPE esti promovat ca sa faci ceva pentru Romania sau impotriva Romaniei ? Asa ca mai bine sa nu faca nimic !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus