EUROVISION 2014 ajunge azi, 8 mai, la cea de-a doua semifinală, ce-i va aduce pe scena de la B&W Hallerna, din Copenhaga, şi pe reprezentanţii României. Paula Seling şi Ovi vor lupta pentru un loc în marea finală a EUROVISION 2014 cu concurenţii din Malta, Israel, Norvegia, Georgia, Polonia, Austria, Lituania, Finlanda, Irlanda, Belarus, Republica Macedonia, Elveţia, Grecia şi Slovenia.

Reprezentanţii României la concursul internaţional de muzică uşoară, Paula Seling şi Ovi, se pregătesc pentru cea de-a doua semifinală. Joi, 8 mai, cei doi artişti vor urca pe scena de la B&W Hallerna, din Copenhaga. Pentru reuşita la EUROVISION 2014 Paula şi Ovi mizează pe piesa „Miracle”, compusă de Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen. La selecţia naţională, cântecul a fost ales în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) şi prin televoting (50%).

„«Miracolul» nostru a început, pentru mine, în iunie, anul trecut, când am compus piesa alături de Philip Halloun, şi a continuat în toamnă, când intram în studio, în Oslo, cu Beyond51 şi începeam munca la producţia piesei”, a povestit Ovi.

Piesa cu care România va concura la EUROVISION 2014 are şi un videoclip realizat de regizorul Alex Ceauşu şi coregrafa Judith State.

„Îmi place mult viziunea lui Alex Ceauşu. Clipul vorbeşte despre miracolul vieţii, venit din alt miracol – al iubirii. În camera goală renaşte natura dintr-un alt miracol – apa, sursa vieţii. Lumea este plină de miracole, depinde doar de noi să le percepem, lucru pe care, într-o altă formă, îl spune şi Albert Einstein”, a explicat Paula Seling.

Pregătirile pentru EUROVISION 2014 încă de la finele lunii aprilie, când Paula şi Ovi au făcut prima repetiţie pe scena de la B&W Hallerne din Copehnaga. Cea de-a doua repetiţie pentru competiţie „a fost confirmarea faptului că adevărul stă în detalii”, a afirmat Paula. „Ne apropiem foarte mult de ceea ce ar trebui să fie show-ul nostru din Copenhaga şi trebuie să mulţumim echipei daneze pentru asta. Sunt fericită şi aştept să văd rezultatul final. Trebuie să fie miraculos!”, a adăugat cântăreaţa.

EUROVISION 2014 a atras atenţi şi colegilor de breaslă a celor doi reprezentanţi ai României, mulţi dintre ei transmiţând mesaje de încurajare.

Mesajul Antoniei pentru Paula Seling şi Ovi

EUROVISION 2014: Mesajul lui Smiley pentru Paula Seling şi Ovi

Mesajul Andrei pentru Paula Seling şi Ovi

SURSA: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus