Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva va găzdui joi, 10 septembrie, în Palatul Magna Curia, începând cu ora 19.00, un eveniment din seria de concerte de muzică de cameră SoNoRo Conac.  

“Accesul la concertele SoNoRo Conac se face, în limita locurilor disponibile, numai pe bază de invitație sau rezervare la adresa de mail mariaclara@sonoro.ro sau la telefon 0741.190.470.” anunță reprezentanții MCDR Deva.

Programul serii cuprinde piese de Ludwig van Beethoven (Duet pentru vioară și violă șiT rio de coarde în sol major, Op. 9, Nr. 1), Jean Sibelius (Trio de coarde în sol major, JS 210), George Enescu (Lăutarul pentru violă solo) și Frank Bridge (Lament pentru două viole, H.117), în interpretarea muzicienilor Vlad Stănculeasa (vioară), Răzvan Popovici (violă), Christian Naș (violă) și Valentin Răduțiu (violoncel).

Concertul va fi urmat de un cocktail. Evenimentul de la Palatul Magna Curia face parte dintr-un proiect amplu, în cadrul căruia, în perioada următoare vor mai fi susținute concerte SoNoRo Conac în clădiri de patrimoniu precum cele care adăpostesc Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad, Primăria Sectorului 1 din București sau Muzeul de Artă din Timișoara – „Palatul Baroc”.

Comunicat MCDR Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus