Delia va susține un concert în curtea Consiliului Județean Hunedoara

Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, și în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara, organizează, în primul sfârșit de săptămână din luna octombrie, cea de-a XII-a ediție a manifestării culturale desfășurate sub genericul Noaptea Bibliotecilor. Biblioteca își va deschide porțile și își va aștepta prietenii în ziua de 7 octombrie 2023, ora 1800, iar publicul va putea petrece ore plăcute alături de noi până după miezul nopții.

Publicul fidel al bibliotecii este deja familiarizat cu această manifestare ce are loc la fiecare început de octombrie și de fiecare dată este prezent la Noaptea Bibliotecilor pentru a lua parte la activitățile bogate și diverse pe care le-a pregătit, după cum se poate observa în programul următor:

  • 1800– 1900 – „Arlechino”, un spectacol de Valentin Neacșu, susținut de

Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani (Curtea Consiliului Județean Hunedoara);

  • 1800 – 0100 – „Biblioland”: tobogane gonflabile, modelaj de baloane,

vată de zahăr, oglinda foto: fotografii la minut, jocuri și alte

surprize (Curtea Consiliului Județean Hunedoara);

  • Pictură pe față (Curtea bibliotecii județene);
  • 1900 – 2000 – „Robotică și noi tehnologii”, atelier de lucru susținut de

Centrul Județean de Excelență Hunedoara (Sala de Lectură);

  • 1900 – 1930 – Concert trupa Deva E Smart (Curtea Consiliului Județean

Hunedoara);

  • 2000 – 2100 – Concert DELIA (Curtea Consiliului Județean Hunedoara);

***Foc de artificii;

  • 2130 – 2230 – Vizitarea secțiilor, birourilor și depozitelor bibliotecii sub

îndrumarea unui ghid;

  • 2230 – 0100 – „Cartea și filmul” (proiecție de film la Sala de Lectură).

Expoziții:

  • 1900 – 2000 – „Acorduri în culoare” – vernisajul expoziției realizate de cursanții clubului de artă Curcubeu (Curtea bibliotecii județene);
  • 1800 – 0100 – Stand de carte cu vânzare – Grupul Editorial RAO din București (Secția de Artă și Carte Franceză).

„Noaptea iertării” – în această noapte utilizatorii care au întârziat să returneze documentele împrumutate vor putea să le restituie fără niciun fel de penalizare.

 

„De fiecare dată, Noaptea Bibliotecilor ne dă ocazia să prezentăm în fața prietenilor noștri fideli, în fața tuturor celor care ne trec pragul, activitatea noastră, specificul și frumusețea muncii de bibliotecar, să atragem cât mai mulți viitori prieteni ai bibliotecii. Cu siguranță, cei care vor lua parte la Noaptea Bibliotecilor vor înțelege și mai bine rolul bibliotecii noastre în viața culturală a județului Hunedoara. Copii sau adulți, ei se vor simți apropiați de această instituție al cărei principal obiectiv este să fie cât mai utilă tuturor celor care aleg să fie alături de noi.

Celor care ne vor fi oaspeți la Noaptea Bibliotecilor le promitem momente agreabile pe care le-am pregătit cu foarte mult drag și responsabilitate față de toți cei care ne prețuiesc munca și au încredere în noi.  Menționăm că majoritatea activităților în aer liber programate pentru Noaptea Bibliotecilor se vor desfășura în curtea încăpătoare a Consiliului Județean Hunedoara, spațiu care ne-a fost pus la dispoziție cu aceeași generozitate cu care această instituție ne acordă sprijin ori de câte ori este necesar”, a declarat Ioan Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Județene „Ovid Denusianu” Hunedoara-Deva.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus