Povestea apei va fi narată, dar şi pictată pe sticle, la Staţia de tratare a apei de la Jieţ, în cadrul unei acţiuni comune a operatorului de apă din Valea Jiului, Apa Serv Valea Jiului SA, şi Clubul Copiilor din Petrila, potrivit informatiavj.ro.

Este o acţiune inedită, unică la nivel naţional şi cu atât mai mult binevenită cu cât în Parâng se desfăşoară acum şi o tabără de pictură. Sunt circa 26 de elevi şi 4 profesori coordonatori – împreună cu directorul Clubului, Radu Chinţa – ce vor fi aşteptaţi cu o serie de surprize de către reprezentanţii Apa Serv Valea Jiului la Staţia de Tratare a Apei de la Jieţ, acolo unde va fi narată povstea apei.

Este practic o discuţie mai veche purtată de oficialii Apa Serv şi cei de la Clubul Copiilor din Petrila, materializată acum, şi reprezintă în esenţă începutul colaborării, a unui parteneriat ce va cuprinde o serie de acţiuni de acest gen. Joi va fi organizat un workshop cu tema “Povestea apei, va fi făcută o prezentare a staţiei şi apoi copiii vor picta, nu pe sticlă, ci pe sticlele atent pregătite de cei de la Apa Serv.

“Clubul elevilor de la Petrila, a venit cu propunerea, având în vedere că se desfăşoară acum şi o tabără de pictură în Parâng. Joi vor veni la Staţia de tratare a apei de la Jieţ, unde vom desluşi împreună povestea apei. Noi am pregătit şi sticle, vopsite în alb, care vor fi pictate de către copii şi apoi acestea vor rămâne la noi. Copiii vor afla la faţa locului care este povestea apei”, a declarat directorul Apa Serv Valea Jiului SA, Costel Avram.

Picturile pe sticle ale elevilor vor fi cuprinse ulterior într-o broşură editată de operatorul de apă şi apă uzată din Valea Jiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus