Când se mută traficul greu pe autostrada Deva-Sibiu.

Nodul rutier de la Șoimuș, care asigură accesul spre autostrada A1 Deva-Sibiu va fi redeschis vineri, 16 noiembrie. Anunțul a fost făcut joi de prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely.

„Nodul rutier va fi redeschis vineri, după prânz. Trebuie refăcută întoarcerea de pe DN7, date jos semnalizările, dar cei de la DRDP și Poliția Rutieră au fost deja notificați așa că mâine se vor ocupa de luarea măsurilor necesare”, a declarat pentru Hunedoara Liberă, prefectul județului, Fabius Kiszely.

Știre în curs de actualizare.

DISTRIBUIE SĂ AFLE ȘI PRIETENII TĂI!

3 răspunsuri

 1. cum naiba?ieri spuneau ca se prelungeste pana in 29.11…

 2. dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

  Dada, ieri seara, au anuntat ca defapt nu se va redeschide vineri, in 16 noiembrie cum era stabilit, ci abia la sfarsitul lunii.,

  Acum, asteptam pana maine sa vedem care imprastie fake news pe mediul online si la TV.

 3. Doamneee, țara asta e plină de incompetenți într-un asemenea hal încât până și străinii care vin să lucreze aici se molipsesc!!!
  A fost închisă autostrada pentru racordarea la un tronson care NU va fi dat în folosință !!! Vă dați seama cât de INUTILĂ a fost această închidere ???
  Racordarea trebuia făcută doar în momentul în care aveai ce să racordezi ! Trebuia întâi terminat tronsonul, abia apoi îl racordai la restul autostrăzii…
  Situația e identică la lucrările de reabilitare a căii ferate : întâi au scos liniile, apoi s-au apucat să facă … peroanele !!! Intre timp, trenurile întârzie necontrolat că n-au pe unde merge și stau unele după altele (nu mai vorbim de faptul că uneori constați cu stupoare că trenul plin cu călători stă , ca să treacă unul de marfă …).
  Bravos !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus