Săptămână plină de distracţie şi voie bună pentru vulcăneni. Miercuri se dă startul ediţiei cu numărul 42 a Nedeii Vulcănene. Evenimentul va cuprinde expoziţii, competiţii sportive, premierea elevilor cu rezultate deosebite, aniversarea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum și spectacole de muzică uşoară şi populară.

Ziua de miercuri, 18 iunie, va fi dedicată competiţiilor sportive, iar înscrierile pasionaţilor de cross, role sau ciclism se vor face începând cu ora 09.00.

De la 10.00 se va da startul la Cupa Nedeii Vulcănene la cross, competiţie care se va desfăşura pe patru categorii de vârstă. De la ora 12.00, pe Bulevardul „Mihai Viteazu” din localitate se va desfăşura Cupa Nedeii Vulcănene la role, iar de la ora 13.00 va veni rândul cicliştilor să se întreacă. Ultima competiţie va fi dedicată sportului minţii, Cupa Nedeii Vulcănene la şah urmând a se desfăşura pe trei categorii de vârstă.

Joi, 19 iunie, începând cu ora 10.00, copiii pasionaţi de desen vor putea lua parte la concursul de Graffiti pe asfalt, acţiune ce se va desfăşura în faţa Primăriei. Tot joi va avea loc premierea câştigătorilor la competiţiile sportive, dar şi recompensarea elevilor cu rezultate deosebite la olimpiadele judeţene şi naţionale. De la ora 14.00, în Sala Consiliului Local, vor fi aniversate peste 30 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Andreea Bănică se reîntoarce în Valea Jiului

Vineri şi sâmbătă, pe scena ce va fi amenajată pe stadionul central din Vulcan vor evolua artişti locali şi artişti consacraţi pe plan naţional, care vor încânta publicul prezent cu mai multe genuri de muzică.

Invitatul special al zilei de vineri va fi solistul Aurel Moldoveanu. Sâmbătă vor urca pe scenă Cabron, Heaven şicunoscuta interpretă de muzică pop-dance, Andreea Bănică.

Paradă tradiţională şi spectacole de folclor în ultima zi de sărbătoare

Duminică, 22 iunie, începând cu ora 12.30, vulcănenii vor putea urmări tradiţionala Paradă în care vor evolua formaţii de muzică populară şi dans precum şi sportivi şi reprezentanţi ai societăţii civile din localitate. Parada se va desfăşura pe Bulevardul „Mihai Viteazu”.

Ediţia cu numărul 42 a Nedeii Vulcănene se va încheia în zona de agrement Brazi cu un spectacol de muzică populară.

Ştire în curs de actualizare

sursa foto: AP Production

3 răspunsuri

  1. ce ma bucur ca acolo ard taxele si impozitele pe care le platesc, iar cand ploua merg prin namoale!
    bani pentru reabilitari, asfaltari ssmd nu avem, dar avem N mii de euro pt concerte!

  2. ,Bine ,acu` hai sa ne inchidem in casa, nu mai bem nu mai mancam ,inchidem geamurile, usile si ne plangem de mila ,de ce sa nu facem ceva? Mergeti oameni buni vorbiti cu primaru ` direct nu numai pe facebook, si e foarte bine ca se face nedeia asta,suntem destul de stresati si deprimati ,toti zic vai vai,da e plin de lume acolo …hai sa ne simtim bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus