Hunedoara Liberă.ro vă dezvăluie în exclusivitate cine sunt tinerii liberali din Deva care au calitatea de membri fondatori ai asociațiilor fantomă „premiate” de Consiliul Județean Hunedoara cu aproape un miliard de lei vechi.

Secretara vicelui Tiberiu Balint, membră fondatoare în 4 asociații

Potrivit unui răspuns scris, formulat de Biroul de informare și relații publice al Judecătoriei Deva (foto de mai jos), cele zece asociații fantomă înregistrate în Deva, pe strada Depozitelor nr. 1, au fost înființate de zece persoane care au și de câte patru ori calitatea de membri fondatori. Astfel, Raluca Motântău-Sârbu are calitatea de membru fondator în nu mai puțin de 4 asociații. Raluca Motântău-Sârbu este fiica directorului Liceului Dragomir Hurmuzescu, este angajată a Consiliului Județean ca secretară a vicepreședintelui liberal de la CJ Tiberiu Balint. Raluca Motântău-Sârbu a fost și angajată a Companiei Județene de Turism. Asociațiile în care este membru fondator au primit în 2014 suma de 35.000 lei.

raspuns FOTO p1

Unii au plecat, alții au rămas „să ducă greul”

Următorii liberali fondatori ai asociațiilor înscrise pe bandă rulantă sunt: Aura Mădălina Oană, Larisa-Ariana Josan, Valeriu-Victor Szilvassy, Ioan Alin Cionadi, Ramona Mirea, Daniela Maria Moldovan, Robert Kelemen și Gheorghe Suciu Claudiu. Unii dintre aceștia au părăsit PNL între timp, așa se explică de ce doar anumite asociații primesc încă bani de la Consiliul Județean.

Asociațiile în care membru fondator este Valeriu-Victor Szilvassy au primit în acest an 52.000 de lei. Valeriu-Victor Szilvassy a candidat pe 23 februarie 2014 la funcția de membru în Biroul Politic al PNL Hunedoara și a obținut 145 de voturi. Acesta este angajat ca instructor de înot la SC Aqualand SA Deva, societate condusă de șeful TNL Deva, Irinel Faur. Tot în cadrul Aqualand lucrează și Larisa-Ariana Josan, membră fondatoare în 3 asociații. Ramona Mirea, una din persoanele care asigură permanența la sediul PNL din Deva, este membră fondatoare în cadrul a două asociații.

SCANDALOS! Asociații-fantomă abonate la finanțările oferite de Consiliul Județean Hunedoara

Cinci asociații fantomă primesc finanțări consistente de la Consiliul Județean. În acest an, aproape un miliard de lei vechi vor ajunge în conturile unor asociații despre existența cărora nu a auzit nimeni până acum

6 răspunsuri

 1. Scandalos?
  Mai de graba penal !
  Aici sunt banii dumneavoastra…

 2. Logistica pentru ziua alegerilor pe banii nostri.

 3. sandu.dorina58@yahoo.com' Sandu Dorina spune:

  rusine sa va fie. Cand o sa urmati si voi celorlalti la puscarie.

 4. Ei nu prea cred domnule Bogdan cred ca esti frate cu Minciuna sau frate cu PSD

 5. Alo DNA, HUNEDOARA-CJ, TE ASTEAPTA.Ai pentru ce veni.Oare de ce in ultimi ani drumurile reabilitate sunt prin paduri,pe unde nu circula nimeni.Sunt decontate drumuri ,in realitate sunt alei.Cit despre aceste donatii,hotie liberala.

 6. tode947@yahoo.com' titus tode spune:

  ceea ce scrieti este un balon de sapun pe linga hotiile de mare anvergura care trebuie sa iasa la iveala. sunteti tineri nu aveti altceva de facut decat sa cautati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus