HunedoaraLiberă.ro vă prezintă în exclusivitate documentul prin care se constată încetarea mandatului de preşedinte al CJ Hunedoara al lui Mircea Moloţ

Prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu, a semnat miercuri Ordinul care pune punct mandatului preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Moloţ.

Consiliul Judeţean Hunedoara rămâne astfel fără preşedinte, atribuţiile acestuia urmând să fie exercitate de vicepreşedintele Dorin Gligor până la organizarea de alegeri anticipate.

Potrivit legii, Guvernul trebuie să constate vacantarea funcţiei de preşedinte şi să organizeze în termen de 90 de zile alegeri anticipate.

IMG-20150128-WA0000

IMG-20150128-WA0001

 

 

 

15 răspunsuri

 1. Angajati fideli lui MOLOT din cadrul CJ si nu numai boicoteaza activitatea si incercarea unei bune functionari in institutiile subordonate CJ HD prin amenintari si intoxicari in randul celor care nu au fost de partea lor deoarece se tem de pierderea privilegiilor obtinute prin atitudinea de slugarnicie si obedienta fata de acesta, incalcand in mod repetat legea si sfidand orice regula a bunului simt.

 2. Molotzeii se kk pe ei! Dictatura a luat sfarsit! Alergati lingailor, alergati! K altfel, va ducetzi LA fund dupa mentoru vostru care va invatat sa furatzi cu credintza si seriozitate! Tuva muma’n cur de penali…

 3. remyladislau222@yahoo.ro' ladislau remy spune:

  La canal jeg securist!

 4. Asteptam cu interes sa ii ia la puricat pe lingaii de la super-mega-extra-ansamblul de kk-folclor,instalati la Teatrul din deva,pe criterii de incuscriri, nasiri,etc,incepand cu penalul de Cristian Fodor,care a supt banii publici de peste patru ani,pe la toate primariile. si continuand cu pupincuristul de Gruian,care a tocat averi din bugetul CJ,impreuna cu mainile lui drepte si participanti la spagi,Marin Butar si Crisan Dan,continuand cu fufele disponibile,fara scoala si nici pregatire,pe care le-a angajat Molot in CJ pe baza de disponibilitati sexuale si,poate, la final,ii cauta si in masele pe cei care invarteau miliardele pe langa bastan,care sunt tot acolo,langa el.

 5. Doamne ajuta!!!

 6. e un gunoi de om

 7. Acestui gunoi sa i se confiste tot ce nu poate justifica.Caprele de la Muncel,oile administrate de marele oier,vacile de la Beriu si Lipova,contractele pe pasuni la primarii,Densus,Lunca Cerni,Pui etc.

 8. Ordinul privind incetarea mandatului nu are semnatura prefectului si stampila institutiei. Sa nu ramana intr-un sertar prin cancelaria prefectului la fel ca demisia lui Balint la CJ pana la urmatorul termen cand apropiatii lui MOLOT spun ca va fi eliberat si vor fi ridicate mai multe interdictii!!!

 9. GUNOI E PUTIN SPUS JEGUL ASTA DE OM DE INALTIMEA LUI BOC A INVARTIT JIDETUL DUPA DEGET SA-L ASEZE UNDE II ESTE LOCUL MULTI RASUFLA MAI USURATI

 10. Ar trebui intrebat dl CRISTIAN FODOR cu ce firma si-a construit casa, din ce bani si ce alte potlogarii mai face impreuna cu alti membri ai familiei sale!

 11. Bine, unu a picat.
  Acum poate se ocupa cineva si de Mircia si gasca lui. Si acolo sunt multe nereguli.
  Si va zic de acum.. grija mare la vot. Poate ca se invata partidele minte si trimit oameni cinstiti in cursa electorala.
  Nu ne mai putem juca cu sansele noastre.

 12. Somnul natiuni naste monstri

 13. Pingback: Pentru ANI, Moloț e încă președinte al CJ Hunedoara - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus