Mircea Moloț a câștigat procesul intentat Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara, după ce oamenii legii au refuzat să-i restituie permisul port-armă. Vineri, Moloț și-a recuperat cele trei puști.

Președintele ALDE, Mircea Moloț, poate merge liniștit la vânătoare.

Vineri, fostul președinte al Consiliului Județean Hunedoarași-a ridicat cele trei arme pe care a fost obligat să le predea după ce DNA a început urmărirea penală și a instituit măsuri preventive pe numele său. După ce a scăpat de controlul judiciar, Mircea Moloț a solicitat restituirea permisului port-armă, însă IPJ Hunedoara i-a respins solicitarea. În acel moment, Mircea Moloț a acționat în instanță Poliția hunedoreană.

În instanță, la Tribunalul Hunedoara, Mircea Moloț a câștigat pe fond, iar după apelul declarat de IPJ Hunedoara, respins la Curtea de Apel Alba Iulia, sentința a rămas defintivă.

În aceste condiții, Mircea Moloț și-a redobândit dreptul de a folosi armele.

molot pusc 02 molot pusc 03

2 răspunsuri

  1. Acuuummm….sa dea Bunul Dumnezeu sa le si foloseasca. Molotule…incearca tata sa tragi direct in cerul gurii, hai ca nu doare…simti asaaa…o piscatura….Nu ne dezamagii, ca iti place vanatoarea, iar cel mai mare porc pe care l-ai putea vana…ESTI CHIAR TU!!!
    Succes!!!

    PS: nu uita: in cerul gurii!

  2. mason@mafia.ro' mason level 38 spune:

    Nu in “cerul” gurii ca poate scapa……Ala n-are niciun “Cer”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus