FOTO&VIDEO | Suspecta a fost reținută, iar vineri a fost prezentată judecătorilor de la Tribunalul Hunedoara cu propunerea de arest preventiv.

Femeia de 49 de ani care și-a înjunghiat joi șeful cu un cuțit a fost adusă de polițiști la Tribunalul Hunedoara unde judecătorul de drepturi și libertăți urmează să decidă dacă aceasta va fi arestată. Femeia, angajată a unei societăți din Orăștie este cercetată pentru tentativă de omor.

fdgdfgd

“Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată că o angajată a unei societăţi economice, în vârstă de 49 de ani, în timp ce îşi desfăşura activitatea la locul de muncă, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la neîndeplinirea de către aceasta a unor sarcini de serviciu, l-a înjunghiat cu un cuţit pe şeful de secţie al acestei societăţi, un bărbat de 38 de ani”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan.

Bărbatul a fost internat în spitalul din Orăştie şi se află sub supravegherea medicilor. Din primele date, acesta a suferit o plagă înjunghiată în zona hemitoracelui anterior stâng.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus