Hunedoara Liberă realizează EXIT-POLL online în data de 26 mai 2019 cu privire la alegerile europarlamentare

Cititorii www.hunedoaralibera.ro pot bifa, pe parcursul zilei de 26 mai, de la ora 07:00 la ora 21:00, în EXIT POLL-ul online Hunedoara Liberă, cu ce partid au votat la alegerile europarlamentare.

Se poate vota o singură dată.

Cu ce partid ați votat la alegerile europarlamentare?

View Results

Loading ... Loading ...

Votul reprezintă opinia cititorilor Hunedoara Liberă. Oricine accesează site-ul poate vota. Nu este un eșantion reprezentativ pentru populația generală.

_______

Alegătorii trebuie să se prezinte la urne, în intervalul 07:00-21:00, în 26 mai, cu actul de identitate pe care-l înmânează operatorului din secția de votare. Buletinul este scanat sau sunt introduse datele în tabletă, în cazul în care nu se poate folosi scanarea. Operatorul va înregistra în tabletă opțiunea alegătorului de a vota pentru un singur tip de scrutin sau pentru ambele. Alegătorul primește buletinu (bulerinele) de vot conform opțiunii sale. Românii care aleg să-și exercite dreptul de vot la referendum vor primi automat buletinele de vot corespunzătoare celor două întrebări.

Cei care încearcă să voteze la mai multe secții de votare, ar trebui să aibă în vedere că odată ce au votat într-o secție, apare în sistem prezența lor, și-n momentul în care vor încerca să voteze a doua oară, acest lucru va apărea imediat în sistem după scanarea buletinului.

2 răspunsuri

  1. sorinacobori@yahoo.com' Cobori Gabriela spune:

    Am votat cu speranta ca în Parlamentul European vor ajunge romani adevarati, patrioti, care-si iubesc tara si poporul.

    • 35%@USR.com' Clotilde spune:

      Probabil ca postacii USR + sunt platiti cu postarea. 35 % este…wishful thinking. Dar mai sunt doar cateva ore si vom afla adevarul. Sa tinem minte cifrele publicate: 37, 35, 15, etc. si sa radem la urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus