Vasile Stoica, lugojeanul de Cartea Recordurilor aflat în scaun cu rotile, care a plecat la sfârșitul lunii iunie într-o nouă aventură prin Europa, a fost nevoit să-și întrerupă călătoria.

Bărbatul și-a propus să realizeze un nou turneu în jurul Europei, de aproximativ 12.000 de kilometri, în care să atingă cel mai sudic punct al continentului, insula Gavdos, din Grecia.

El a postat, astăzi, un mesaj tulburător pe Facebook prin intermediul căruia anunță că s-a întors acasă pentru că a fost jefuit în Grecia, în timp ce dormea într-un parc, pentru că nu a avut bani să închirieze o cameră la hotel.

“Dragi prieteni, vă salut din Turnu Severin! Da! Nu glumesc! Am fost nevoit să mă întorc acasă cu autocarul de la Athena deoarece am avut anumite probleme financiare și am fost și furat înainte să urc pe vaporul spre insula Creta, de unde mai aveam de parcurs sub 100 km până la cel mai sudic punct al Europei. S-a întâmplat acest lucru și pentru că am încercat să economisesc puținii bani pe care îi aveam, dormind prin parcuri”, a scris Vasile Stoica pe Facebook.

Vasile Stoica a traversat America pe Route 66 de la Los Angeles la Chicago, a făcut o călătorie până la cel mai vestic punct al Europei și o alta până la cel mai nordic.

De asemenea, bărbatul aflat în scaun cu rotile a realizat un turneu în jurul lumii de 36.000 de kilometri într-un an de zile și a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă distanță parcursă în 24 de ore în fotoliu rulant.

SURSA: Pressalert

Un răspuns

  1. Pingback: Scurtissime – 7 August 2014 | Diverse | Robintel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus