Heiuș este președintele PNL Hunedoara

Premierul desemnat, Florin Cîţu, a anunţat că în cursul zilei de vineri vor fi depuse la Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare.

„Vom depune astăzi în Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare”, a spus Cîţu, precizând că singura modificare în Cabinet este propunerea lui Lucian Heiuş la Ministerul Finanţelor.

De asemenea, el a precizat că s-a decis formarea unei echipe de negociere cu partidele parlamentare pentru obținerea unei majorităţi.

Lucian Heiuș s-a născut în data de 13 noiembrie 1965, la Orăștie. A absolvit Institutul Politehnic din Cluj-Napoca, este licenţiat în economie al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca şi are un masterat în administraţie publică la Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad.
A fost, pe rând: director comercial SC Favior Vidra SA, director general SC Fabllor-Pell SRL, director executiv Directia Județeană a Finanțelor Publice Hunedoara, Director general adjunct în Ministerul Finanțelor Publice, director general Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice din Regiunea Vest, iar din 2016 deputat PNL de Hunedoara.

Heiuș a fost, pe rând, membru PNL, în 2009 a părăsit formațiunea politică și s-a înscris în PDL, a revenit în PNL în 2012.

Un răspuns

  1. Tot basist de-al meu, acum in Guvernul Meu II ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus