Pentru a răspunde cerințelor abonaților, Brai Cata a lansat, recent, serviciul de PLATĂ ONLINE și opțiunea FACTURA ELECTRONICĂ, astfel încât beneficiarii serviciilor noastre să poată plăti facturile prin computer sau telefonul mobil, fără a se deplasa la casieriile noastre. Astfel, abonații care doresc să activeze plata online și factura electronică au la îndemână serviciul securizat Annuntia și pot beneficia de acesta efectuând următorii pași:
2️⃣ Autentificare în contul online, apoi accesare pagină Contract
3️⃣ Pentru primirea facturii în format electronic, se bifează opțiunea „Factura electronică” specificând adresele de email la care se dorește trimiterea facturii electronice.
‼ După parcurgerea acestor etape, plata online va fi la doar un click distanță.
Conform statisticilor, în ultimii doi ani, a crescut constant numărul celor care au optat pentru plata facturilor online și au renunțat la documentele de plată trimise prin poștă. Printre motivele care au generat „mutarea pe internet” s-au aflat lipsa timpului necesar drumurilor la centrele de plată, nevoia de gestionare a facturilor fără a mai ocupa spațiul fizic cu teancuri de documente, controlul mai atent al termenelor de plată și o evidență la îndemână a plăților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus