Sâmbătă, 22 aprilie 2023, începând cu ora 11:00, Facultatea de Inginerie din Hunedoara vă invită să luați parte la cea de-a doua ediție a evenimentului „Poli Bike Challenge”, reprezentând câteva ore de bună dispoziție prin mișcare și socializare! Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Hunedoara.

După deschiderea oficială a evenimentului (ce va avea loc în cadrul facultății), participanții vor parcurge un traseu cu bicicletele prin orașul Hunedoara, astfel: Facultatea de Inginerie din Hunedoara → Str. Aurel Vlaicu → Bd. Republicii → Bd. Dacia → Bd. Traian → Bd. Republicii → Bd. Libertății → Str. Cloșca → Str. Constantin Bursan → Str. Castelului → Str. Constantin Bursan → Bd. Libertății → Str. Aurel Vlaicu.

„Grupul-țintă al participanților la acest eveniment nu se limitează doar la studenții facultății noastre. Ne propunem să mobilizăm și să implicăm cât mai multe persoane amatoare de sport, mișcare și realizare de conexiuni sociale. Așadar, vă rugăm să distribuiți informațiile despre acest eveniment, pentru a atrage cât mai mulți participanți!”, transmit organizatorii.

De la Sala de sport, participanții vor achiziționa kitul de participare în valoare de 30 lei. Banii adunați vor fi donați în scopuri caritabile, de aceea menționăm că suma de 30 lei constă, de fapt, în valoarea minimă pentru o donație. Dacă doriți să donați mai mult, nu sunteți limitați de această sumă.

După încheierea turului de ciclism, cei care doresc vor putea juca volei/tenis de masă în sala de sport a Facultății.

Vă așteptăm cu drag să faceți parte din familia #PoliBikeChallenge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus