Duminică are loc cea de-a 10-a întâlnire a membrilor Volkswagen Club Hunedoara. La eveniment sunt așteptați toți posesorii de autoturisme marca Volkswagen care vor să participe la acțiunile comune ale Clubului. La această întâlnire sunt invitați și fani Volkswagen din țară.

Fanii celebrei mărci de autoturisme se vor întâlni duminică la ora 14.00 în parcarea hipermarketului Auchan din Deva. „De obicei, la întâlnirile mari, organizăm excursii cu diverse teme. Duminică vom pune la punct întâlnirea din această vară, la care vom avea zeci de participanți”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro Adrian Radu Rusu, hunedoreanul care a pus bazele acestui club.

„Așteptăm câțiva prieteni din Sibiu, dar vor veni și din Petroșani acolo unde a avut loc cea mai recentă întâlnire a membrilor clubului”, a mai spus Adrian Radu Rusu.

Volkswagen Club Hunedoara a fost înființat la data de 11 august 2013, iar scopul acestuia este de a-i apropia pe fanii celei mai cunoscute branduri auto germane.

2 răspunsuri

  1. Pentru cei interesati avem pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/vwclubhd , si grupul tot pe Facebook ce functioneaza pe post de forum https://www.facebook.com/groups/538252599546330/ . Va asteptam cu drag !

  2. cele mai urate masini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus