Calitatea lucrărilor executate de firma ginerelui lui Mircea Moloţ, plătite cu bani grei, lasă de dorit

Lucrările executate de firma ginerelui lui Mircea Moloţ pentru refacerea completă a faţadei Consiliului Judeţean Hunedoara au costat o avere, însă calitatea acestora lasă de dorit.

La nici 5 ani de la recepţia lucrărilor, tencuiala de pe zidurile exterioare a început să crape.

IMG_0687 IMG_0690 IMG_0691Reparațiile fațadei clădirii în care îşi desfăşoară activitatea Consiliul Judeţean Hunedoara au fost executate de firma (OLIVENT INVEST SRL) controlată de ginerele lui Mircea Moloţ, Robertto Venter şi au costat 5,5 milioane de lei, adică peste 1,2 milioane de euro.

După cum arată documentele publicate pe pagina de web a Consiliului Judeţean Hunedoara, firma lui Robertto Venter s-a prezentat la licitaţie cu „oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.”

IMG_0700 IMG_0697

Deşi a câştigat bani frumoşi şi din alte contracte de lucrări încheiate cu instituţia condusă de socrul său, firma lui Robertto Venter a intrat în faliment. Ginerele fostului preşedinte al CJ Hunedoara şi-a continuat însă afacerile controlând alte societăţi comerciale, după cum au constatat şi procurorii DNA care îl acuză acum de spălare de bani. Printre lucrările executate de SC OLIVENT INVEST SRL se mai numără construcţia refugiilor montane din Retezat (1,5 milioane de lei).

Numai în perioada 2009-2011, Consiliul Judeţean Hunedoara condus de Mircea Moloţ a închiat cu SC OLIVENT INVEST SRL contracte în valoare de 9,5 milioane de lei, potrivit unui Raport de control întocmit în 2011 de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice Hunedoara.

CITEȘTE ȘI: SCANDALOS! Firma lui PUP ne arată cum se câştigă MILIARDE stând degeaba

2 răspunsuri

  1. Va pierdeti timpul cu genul acesta de stiri.
    Noi stim toate astea, ba char mai multe, dar autoritatile si cei care vor sa-l faca scapat pe MOLOT&COMP., nu vad decat ce vor ei.
    Din suma asta mentionata mai sus, din ate sume provenite din contracte cu firme “gen Pup” si alte ilegalitati, o mare parte au ajuns in buzunarele celor care fac zid in jurul lui MOLOT si isi bat joc de noi in continuare.
    Exemplu ministrului RUS, care astazi i-a scapat ce gandeste cu adevarat despre noi astia amaratii care muncim ca sa poata ei fura, este valabil si in cazul lui MOLOT si al tuturor din politica si administratia din Romania.

  2. Asa lucreaza firmaele agreate de Moloz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus