Ultima etapă în Liga a III-a de fotbal a avut loc sâmbătă, 22 noiembrie. Vezi ce s-a întâmplat în cele 90 de minute din meciul FC Hunedoara şi UTA Arad.

FC Hunedoara: Coman – Fl. Olariu, Găleanu, Geacă, Roiu – Muntean, Trășcan, Făgărășanu, Uibariu – Grigore, Tecsi.

UTA: Mitrea – Voicu, Botiș, Filaret, Burlă – Strătilă, Chindriș, Copil, Hlistei – Dragoș, Guye.

Arbitri: Lucian Țiții (Sibiu) – la centru, Emanuel Cicu (Caransebeș) și Silviu Haramus (Reșița) – asistenți. Observatori FRF: Cornel Pantea – Oradea și Romeo Malac – Timișoara.

S-a dat startul meciului de la Hunedoara, gazdele evoluând în echipament tradițional alb albastru, UTA replicând cu roșu complet. În tribune s-au adunat vreo 300 de spectatori, cele două galerii făcând un spectacol total în peluză.

Min 15. UTA deține inițiativa la Hunedoara, s-a apropiat de câteva ori periculos de buturile lui Coman, iar Dragoș a ratat cea mai mare ocazie a meciului șutând slab de la 3 m pe lângă poartă.

Min 21. Roland Nagy a efectuat prima schimbare, în locul lui Dragoș intrând C. Rus.

Min 22. Gueye a ratat o ocazie imensă trimițând slab cu capul din fața careului mic.

Min 25. GOL! O minge aruncată în careul arădean, portarul Mitrea a avut o intrare întârziată la Roiu iar arbitrul Țiții a dictat penalty, Făgărășanu a transformat lovitura de pedeapsă și s-a făcut 1 – 0.

Min 32. GOL! Copil a executat un corner de pe stânga, Olariu a respins mingea din careu până la 22 m de propria poartă iar pe acolo Voicu a prins un trasor care s-a oprit în plasa porții lui Coman: 1 – 1.

Min 34. Primul cartonaș galben al meciului l-a văzut căpitanul gazdelor, Roiu.

Min 45. GOL! UTA a reușit să întoarcă rezultatul în chiar ultimul minut al reprizei: Hlistei a trimis o centrare șutată în mijlocul careului iar Gueye a trimis mingea în plasă din fața careului mic: 1 – 2.

Min 45 + 1. Este pauză la Hunedoara, arădenii intrând la cabine cu avantaj minim, însă gazdele sunt puțin iritate, reclamând un eventual offsaid la reușita arădenilor din min 45.

Min 46. S-a dat startul reprizei secunde de la Hunedoara, în echipa gazdă intrând Ciucurescu și Șoit, înlocuindu-i pe Muntean și Uibariu.

Min 54. Mitrea a respins o minge înșelătoare șutată de către Făgărășanu.

Min 55. Gazdele au mai efectuat o schimbare, în locul lui Fl. Olariu intrând M. Olariu.

Min 57. GOL! Burlă a șutat din lovitură liberă de la 28 m, mingea a fost deviată de un fundaș advers, portarul Coman a fost prins pe picior greșit iar balonul s-a scurs în plasă: 1 – 3.

Min. 62. După 3 goluri primite portarul Coman a fost schimbat cu Dragotă.

Min 63. Gazdele reclamă un cartonaș roșu la Voicu pentru un presupus fault fără minge însă brigada condusă de Țiții nu a văzut nimic.

Min 76. Debut absolut la UTA în Liga a III-a, Adrian Petre intrând în locul lui Gueye.

Min 79. GOl! Filaret a ieșit greșit la offsaid, Făgărășanu a scăpat spre poarta arădeană și  – din unghi – a gtrimis mingea la colțul scurt în poartă, Mitrea având partea sa de vină: 3 – 2.

Min 81. GOL! Când gazdele se așteptau să se forțeze egalarea Strătilă a prins un șut la colțul lung și a făcut 4 – 2.

Min 82. În locul lui Voicu a intrat Wild.

Min 90 + 1. Final de meci la Hunedoara, UTA impunându-se pe merit cu scorul de 4 – 2. Cele două echipe au mers împreună la galerie, salutând fanii care i-au aplaudat pe toți jucătorii.

FINAL DE MECI: FC Hunedoara – UTA Arad: 2-4.

Aradon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus