FC Hunedoara a pierdut dramatic pe teren propriu, scor 1-2 (0-2), în compania echipei Millenium Giarmata. „Cangurul de aur”, aflat la primul meci în fața propriilor suporteri, nu a reușit să mențină ritmul bun al jucătorilor, din etapa trecută, și a pierdut un meci cu multe ocazii de poartă.

„Negru-albaștrii” s-au jucat cu ocaziile și asta i-a costat. După numeroase ratări ale hunedorenilor, echipa timișeană a marcat de două ori în prima repriză, la singurele șuturi pe poartă, primul fiind un gol din afara careului, iar al doilea venind după un transformarea unui penalty. Formația antrenată de Romulus Gobor și-a revenit abia în minutul 75, atunci când Suciu a înscris, dar speranțele hunedorenilor s-au destrămat 10 minute mai târziu. În minutul 85, Petresc a ratat un penalty și singura șansă de a obține măcar un punct în fața echipei Millenium Giarmata.

FC Hunedoara ocupă locul 3 al clasamentului Ligii a III-a la fotbal, cu 36 de puncte.

Un răspuns

  1. Pe cand o “publicatie” asa ca voi, o sa daruiasca si noua o galerie foto de la meci, sau macar niste poze proprii fara a fi cersite… ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus