O femeie ar fi fost răpită la Caracal, locul unde, în urmă cu aproximativ două luni, Gheorghe Dincă le-ar fi răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, potrivit Antena 3.

Femeia ar fi fost răpită pe stradă, conform Antena 3. Sursa citată notează că a fost găsită de Poliție.

UPDATE:

Conform Poliției Olt, o femeie din Caracal a spus, la 112, că o fată a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-un autoturism, care a plecat în direcția Slatina. Polițiștii din cadrul IPJ Olt au reușit să identifice în trafic mașina.

„În urma verificărilor, a reieșit faptul că în autoturism se aflau trei bărbați, din județul Dolj și două femei, din județul Olt. Una dintre femei a declarat polițiștilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Fata urcată fără voia ei în mașină are 20 de ani și este din Caracal, iar bărbații au între 21 și 32 de ani, ei fiind din Băilești, județul Dolj.

UPDATE: Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că fata ar fi refuzat să se căsătorească cu unul dintre bărbații aflați în mașină, motiv pentru care acesta ar fi decis să o răpească.

Toate persoanele care erau în mașină au fost duse la sediul Poliției Caracal.

sursa: dcnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus