Timp de aproape o săptămână, Shopping City Deva găzduiește, în parcarea centrului, „Family Fest”, festival dedicat atât celor mari, cât și celor mici. În perioada 29 iunie – 2 iulie, centrul comercial le-a pregătit vizitatorilor concerte susținute de unii dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică folclorică și pop, dar și multe surprize pentru cei mici.

Joi, în intervalul 19:00 – 22:00, în parcarea centrului comercial, va avea loc transmisiunea în direct ETNO TV la care vor participa artiștii Mariana Anghel, Ovidiu Homorodean, Lucian Drăgan, Ciprian Roman, Zorica Savu și Adina Roșca. Aceasta va fi urmată de recitalul susținut de Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp.

Ziua de vineri este și ea dedicată muzicii. Începând cu ora 19:00, vizitatorii „Family Fest” se vor putea delecta cu un spectacol folcloric la care vor participa Aida Busuioc și Taraful, Cristian Fodor, Radu Ciordaș, iar de la ora 21:15 pasionații de ritmuri pop le vor putea asculta pe Roxana Nemeș și Lidia Buble. Petrecerea continuă și sâmbătă cu interpreți precum Luiza Târlea, Ovidiu Homorodean și Taraful Ghiță Hendrea și Datina. Seria de concerte se va încheia cu recitalul trupei Noaptea târziu.

În ultima zi de „Family Fest”, duminică, vizitatorii Shopping City Deva sunt așteptați de la ora 19:00 la o petrecere pe cinste cu Dina Vărădean și Doinel Hândaren, urmată de concertul susținut de cunoscutul cântăreț Liviu Teodorescu.

Copiii vor fi și ei în centrul atenției, pentru că organizatorii au pregătit un program special, multă înghețată, vată pe băț și cel mai frumos parc de distracții.

Mai multe informații despre Family Fest, pe pagina de Facebook a centrului comercial.

 

Un răspuns

  1. Spa_metallica13@yahoo.com' Mr. Yuupp!!! spune:

    Pfff, spuma societatii, invitati unul si unul. WTF!!! Oamenii chiar nu se mai satura de aceleasi rahaturi, aceeasi invitati la toate evenimentele, zile ale orasului, fest-uri etc. Deva, un oras din ce in ce mai mediocru si fara valoare. Toata stima pentru orasul Simeria care organizeaza Magura Wave Festival si Magura Wave Jazz Edition, un proiect extraordinar pentru judet, poate chiar si pentru vestul tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus