Alegerile au loc în data de 27 septembrie

Fiica fostului primar al Devei în perioada 1996 – 2012 și iunie 2016 – aprilie 2017, Mircia Munten, candidează pentru postul de edil-șef al reședinței de județ. Paula Ioana Corbu anunțase în urmă cu două săptămâni că va candida la președinția Consiliului Județean Hunedoara. Acum își anunță tot pe Facebook candidatura la Primăria municipiului Deva:

„Dragi Deveni,

Vă mulțumesc pentru sutele de reacții pozitive pe care mi le-ați transmis ca răspuns la anunțul de a candida la Președinția Consiliului Județean Hunedoara! Vă mulțumesc și pentru că sunteți în continuare alături de mine și de tatăl meu, Mircia Muntean!

Trebuie să vă mărturisesc faptul că am fost plăcut impresionată că cele mai multe mesaje de încurajare au venit de la voi, devenii mei dragi. Și, în mare majoritate, în acele mesaje mă îndemnați să candidez la funcția de Primar al Municipiului Deva. Această susținere extraordinară pe care mi-ați arătat-o m-a convins să iau această decizie. Am fost printre oameni, am primit reacția lor încurajatoare, am strâns deja semnături și zilele următoare imi voi depune candidatura pentru funcția de PRIMAR AL MUNICIPIULUI DEVA, împreună cu echipa mea de consilieri. Am alături de mine o echipă de oameni tineri, noi, cu scoli făcute la timp, cu studii la universități prestigioase și fără interese politice. O parte dintre ei s-au întors în Deva cu un bagaj de cunoștințe necesar dezvoltării comunității, iar ceilalți fac parte din comunitatea locală și cunosc problemele acesteia.

Vă aștept alături de noi! Împreună vom reuși!”.

Ea apare pe un afiș împreună cu tatăl său, iar formațiunea politică de la care ar candida se numește Partidul României Europene.

Înscrierea candidaților pentru alegerile locale se încheie în data de 18 august.

6 răspunsuri

  1. vintila@numaivreaupresedinte.ro' Vintilă Corbu spune:

    Și totuși, ce a făcut pentru Deva?! Că nu-i în stare să facă nimic actualul primar! Oraș condus de hahalere și rubedenii! Mi-e greață cât snobism e acolo!

  2. Gustul dulce al mierii ! 🙂 🙂

  3. O hoata ca si taica-su. Nu votati hoti. Huooo Mircia puscariasu

  4. “Vă aştept alături de noi! Împreună vom reuşi!”
    Ce sa reusim femeie? Vrei si tu la Barcea ca si tatal??? E trasatura de familie sa furati, stai si vezi de copii ca puscaria e mult mai grea!

  5. Bun comentariu,, Deva,,. Super tare. Bravo.

  6. Bravo Mircea!!Lovitura mortala pt PNL!Deva este pierduta ,Hunedoara ati facut-o cadou,Petrosani aproape pierdut,grozava strategie!!Harau si Heius va puteti scrie demisiile!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus