"Bohemian Rhapsody", filmul despre viaţa lui Freddie Mercury şi legendara trupă rock Queen, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.227.525,62 de lei în weekendul premierei.

Producţia Fox/New Regency “Bohemian Rhapsody” – care urmăreşte povestea trupei Queen din anii 1970 până la momente memorabile precum concertul susţinut la evenimentul caritabil Live Aid din 1985, de pe stadionul Wembley din Londra – a fost întâmpinată cu cronici amestecate, însă actorul Rami Malek este văzut ca un candidat la Oscaruri pentru interpretarea celebrului muzician Freddie Mercury. Lungmetrajul “Bohemian Rhapsody”, cu un buget de producţie de 55 de milioane de dolari, a fost regizat de Bryan Singer, iar Dexter Fletcher a finalizat producţia, după ce primul a părăsit echipa. Scenariul a fost scris de Anthony McCarten, nominalizat la Oscar pentru lungmetrajele “The Theory of Everything” şi “Darkest Hour”.

Liderul săptămânii trecute, animaţia Warner Bros. “Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot”, de Karey Kirkpatrick şi Jason Reisig, s-a situat pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 485.447,19 lei în weekend. Povestea unor Yeti care se întâlnesc cu un om beneficiază de vocile unor actori precum Channing Tatum, LeBron James, James Corden, Zendaya şi Danny DeVito, potrivit cinemagia.ro.

Poziţia a treia este ocupată de o premieră, producţia Sony “Goosebumps 2: Halloween bântuit/ Goosebumps 2: Haunted Halloween”, de Ari Sandel, care a obţinut încasări de 429.854 de lei.

sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus