Candidatul PMP și-a depus astăzi candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Deva

Vasile Ioan Iovan s-a născut în 7 decembrie 1958, la Zam.

A absolvit Institutul de Mine, Facultatea de Mine din Petroșani în anul 1983. A fost director și președinte al Consiliului de Administrație al Urban Construct. În prezent este pensionar.

A fost membru fondator al PAC în județul Hunedoara, partid care a fuzionat cu PNL. A plecat apoi la formațiunea înființată de către Theodor Stolojan – PLD, iar apoi la UPSC, iar din 2015 este membru PMP.

2 răspunsuri

 1. Vad multe persoane care sustin acest om deoarece, probabil s-au saturat de minciuni si promisiuni.
  Eu il cunosc pe acest om din perioada cand era membru in UPSC, un tip marsav si neserios. Eu eram angajat la una din firmele sale, mi-a propus sa ma inscriu in partidul UPSC invocand faptul ca acest partid “nou” promoveaza tinerii.
  Dupa ceva timp am realizat ca el defapt se folosea de oamenii din jurul sau pentru diverse beneficii, ne propunea in functii de coducere ca sa poata sa fie acoperit..sa ii fi recunoscator ulterior.
  Eu am renuntat cand am vazut ce smecherii faceau si ce te obliga el sa faci. Hotii, marlanii, nepoteli, si ma gandesc ce URMEAZA.
  Doamna Monalise Hihm, despre dumeavoastra am auzit doar lucruri bune sj as vrea sa va rog sa va documentati despre trecutul si obiceiurile acestui om, daca vreti un trai si o viata mai buna in Deva si implicit Romania.
  Eu as propune un tanar, sunt destui tineri care au studiat in strainatate si au capacitatea sa conduca si sa administreze mai bine decat un om ce doar fura si minte.
  Va multumesc.

 2. Un looser ce a lins pe la mai toate partiduletele. Cam putine date la CV. Pe unde a mai muncit, cum de este pensionar la varsta asta ? Cat despre Urban Construct, acolo a fost de fapt un cioclu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus