În microbuzul cu elevi care s-a răsturnat în această dimineață pe DJ 687 între Deva și Hunedoara se afla și fiul eurodeputatului UDMR, Iuliu Winkler.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8 în dreptul localității Cristur.

Până acum au fost preluați 13 copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 19 ani, care au fost transportați la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor din Deva şi Hunedoara.

Imagini de la ACCIDENTUL în care a fost implicat microbuzul școlar

Potrivit polițiștilor, șoferul în vârstă de 61 de ani a declarat că pe fondul oboselii a adormit la volan, a scăpat controlul volanului, iar microbuzul s-a răsturnat. Șoferului i s-au recoltat probe de sânge, dar din informațiile neoficiale acesta a avut o alcoolemie de 0,34 la mie. În microbuz se afla și fiul europarlamentarului Iuliu Winkler, care a alertat poliția și toate autoritățile locale. Microbuzul face transportul elevilor la liceul maghiar „Teglas Gabor” din Deva, pe baza unui contract.

3 răspunsuri

  1. Pingback: Imagini de la ACCIDENTUL în care a fost implicat microbuzul școlar - Hunedoara Libera

  2. Pingback: ALERTĂ: MICROBUZ ȘCOLAR RĂSTURNAT ÎNTRE DEVA ȘI HUNEDOARA - Hunedoara Libera

  3. ar trebui implementat tahograf si pentru autoutilitate mai mici, nu doar pentru autobuze. soferii profesionisti sa conduca mai putin si sa se imputineze accidentele de genul acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus